З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається красою 89-річній француженці Бріжит Бардо

Чарівна Ада Роговцева — українська акторка театру та кіно, яка в свої 86 років залишається справжньою жінкою. В красі та стилі вона цілком може перемогти француженку Бріжит Бардо.

Легендарна Ада Миколаївна Роговцева, якій вже виповнилось 86 років — в кіно розпочала зніматися у віці 18-ти років. Справжньою зіркою в очах шанувальників її зробив фільм “Вічний поклик”, а ось на театральній сцені Ада Роговцева більш за все запамʼяталась завдяки ролі Гелени в постановці “Варшавська мелодія”.

Молоді Ада Рговцева і Бріжит Бардо
Молоді Ада Рговцева і Бріжит Бардо

Відразу після народження батьки майбутньої артистки хотіли назвати її зовсім не Адою, а Людмилою. Втім, в останню мить вибір пав саме на імʼя Ада, адже саме так звали бабусю акторки.

Спочатку Ада Роговцева не хотіла повʼязувати своє життя із театром та зйомками в кіно. Її мрія була — стати літератором. Та після закінчення школи подруги вмовили молоду дівчину скласти іспити до театрального інституту. Ось так і повернула доля Ади Миколаївни до театральної творчості.

За часів студентства Ада Роговцева встигала і в театрі грати, і вчитися, і в кіно зніматися. Саме в інституті вона зустріла своє перше і єдине кохання: Костянтина Степанкова. Він був викладачем, який зміг закохати в себе усіх дівчат курсу. Але він, врешті решт, обрав блакитнооку красуню Аду. Заради неї Кость Петрович навіть пішов від колишньої дружини та дитини.

В житті Ади Роговцевої було чимало складних моментів. В дитинстві вона пережила німецьку окупацію і ледве не загинула разом із мамою на пароплаві. Вони кимось чудом спізнилися на нього і залишилися живими. Його було зруйновано, як тільки пароплав відплив від берегу.

Втім, роки та випробування не змінили ані характеру, ані гарної зовнішності Ади Миколаївни. Навпаки, з віком артистка розкрилась, немов квітка — і в творчості, і в зовнішності. Навіть зараз, в свої 86 років Ада Роговцева цілком може перемогти в конкурсі краси французьку ікону стилю Бріжит Бардо.

Ада Роговцева і Бріжит Бардо
Ада Роговцева і Бріжит Бардо

Акторка жодного разу не робила собі інʼєкцій краси та підтяжок. Її краса — повністю природна.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.