Віталій Козловський у вишиванці пригадав, як рік тому пішов служити, а тепер став батьком: “Змінилося життя”

Життя Віталія Козловського за останній рік значно змінилося. У соціальних мережах він пригадав, як 12 місяців тому отримав путівку у невідомість, а через кілька місяців — став щасливим батьком.

Український співак і танцівник Віталій Козловський останній рік провів доволі активно. Мабуть, таких насичених 12-ти місяців і різкої зміни вектору життя артист і сам не очікував.

Ще декілька років тому головним захопленням Козловського були спонтанні подорожі та творчість. Але останній рік все змінив кардинально.

Віталій Козловський пригадав, з чого все почалося в червні 2023 року. Адже саме 13 числа цього місяця артист прийшов до ТЦК і підписав путівку у невідомість. А далі — була знаменита стрижка на фронті, коли побратими зістригли довге волосся співака, яке на сцені було його візитівкою. І, звісно — служба в ЗСУ.

Чи міг тоді подумати Віталій Козловський, що невдовзі життя принесе йому ще багато приємних сюрпризів, а його власні пріоритети — сильно зміняться? Навряд чи.

Аналізуючи минулий рік, артист та український захисник зауважив — в нього тепер зовсім інші погляди на життя і цінності. І все це — не тільки через службу в складі Збройних Сил України. 2024 рік став переламним для Віталія Козловського — в гарному сенсі цього слова. Адже в ці півроку він змінив свій статус і вперше став батьком.

Слід зазначити, що зміни в особистому житті артиста розпочались ще наприкінці 2023 року. 29 грудня співак побрався із коханою дівчиною Юлією Бакуменко. Молодята декілька років працювали разом в творчому середовищі. На момент розпису в РАЦСі Бакуменко вже була вагітна первістком.

Син Віталія Козловського народився 25 лютого 2024 року. Щасливі батьки назвали малюка Оскаром. Це імʼя має давньогерманське походження і значить “божественний”.

Декілька тижнів тому, коли хлопчику виповнилося 3 місяці — його похрестили. В соціальних мережах співак поділився ніжними світлинами з таїнства та розкрив, хто став хрещеними батьками малюка Оскара.

Хрещення новонародженого первістка Віталія Козловського відбулось ще в травні у Михайлівському Золотоверхому монастирі. Майже місяць подружжя тримало цю радісну подію в таємниці і наважилось нею поділитися лише декілька днів тому. Хрещеними батьками для хлопчика стала дружина музиканта Анатолія Анатоліча Юлія і музичний продюсер Андрій Ігнатченко.

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.