Олена Кравець розповіла про плани на нове житло: чому зірка “Кварталу-95” вирішила змінити місце проживання

Зірка телешоу "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про свої плани щодо нового житла. навіщо шоувумен знадобилось орендоване житло і які умови до нього заявила Кравець? Далі читайте детальніше.

Колишня акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець у соціальних мережах публічно звернулась до користувачів із проханням. Їй та її молодшим дітям-двійнятам, Катерині на Іванку — потрібен новий будинок. Родина планує орендувати житло влітку і має до нього певні умови.

Так, без жартів — написала Кравець на своїй сторінці в Instagram. — Ми з малечею шукаємо будинок в оренду на літо.

Олена Кравець додала, що до житла в неї та дітей є декілька умов. По-перше, дім має бути розташований біля води. Альтернатива відкритій водоймі — наявність басейну.

Пропозиції і варіанти житла Кравець просить надсилати у особисті повідомлення. Свій допис 47-річна знаменитість супроводила коротеньким відеороликом із дітьми, що бавляться на пляжі біля води. Кравець разом із 7-річними двійнятами Катериною та Іваном, а ще своїми друзями — відпочила за містом.

Діти в кадрі бавились з їжачками, а ще — заявили зірковій мамі, що хочуть жити в селі. Бо саме там, на їхню думку — можна побачити цих колючих звірят.

В коментарях під дописом Олени Кравець користувачі вже залишають інформацію з варіантами житла на літо. Один із них — це можливість орендувати дім на Десні, між затоками.

Ще один цікавий варіант — селище Чутівка на Полтавщині. Згідно з описом, в цій місцевості є річка, поряд розкинувся густий ліс та й будиночки вільні для оренди ще залишилися.

Зустрінемо, розважимо, зробимо гарні фото – обіцяють мешканці Чутівки.

Окрім порад щодо житла в оренду в коментарях дали пораду і щодо їжачків. Одна з користувачок радить бути із ними обережнішими. Бо вони не тільки колючі, а ще й можуть переносити сказ.

Олена Кравець вдруге стала мамою 7 років тому, коли їй майже виповнилося 40 років. В неї народились двійнята, Катя і Ваня. Також в екс-зірки “Кварталу 95” є старша донька Марія, якій вже виповнився 21 рік.

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.