Її постійно порівнюють з Майклом Джексоном: як Ірина Білик “перекроїла” своє обличчя та змінила зовнішність

Українська співачка Ірина Білик прославилась не тільки завдяки своїй творчості. Свою роль в підвищенні її популярності зіграла… любов до пластичних операцій. Вони сильно змінили її зовнішність.

Ірина Білик — одна з найвідоміших українських співачок. Вона стала популярною не тільки завдяки своїй творчості, але й численним пластичним операціям. Як Ірина Білик виглядала до того, як стала відомою і перекроїла зовнішність? “Один Факт” покаже.

Відома співачка Ірина Білик свою професійну карʼєру розпочала давно. На творчій ниві артистка досягла чималих успіхів і сьогодні її називають однією з найуспішніших артисток України.

Ірина Білик в молоді роки, до пластичних маніпуляцій
Ірина Білик в молоді роки, до пластичних маніпуляцій

Та не тільки творчістю вражає чарівна Ірина Білик своїх численних шанувальників. Сьогодні співачка — справжня красуня, але так було не завжди. Своєю нинішньою зовнішністю Ірина Білик зобовʼязана… пластичним операціям. Їх артистка полюбила робити ще з юних років, а раніше Білик виглядала зовсім по-іншому.

З чого ж розпочинався шлях Ірини Білик до неземної краси? Спочатку молода виконавиця вирішила позбутись від повік, що сильно нависали над очимиа. Через це в оточуючих виникало враження, що співачка — завжди сумна і нібито ось-ось заплаче.

Після першої пластики погляд артистки став більш відкритим, а зовнішність Білик помітно змінилась в кращу сторону. Звісно ж, на цих змінах зірка не зупинилась. Наступна пластична операція допомогла їй виправити форму носа. Справа в тому, що Ірина Білик походить з грузинського роду і це сильно відобразилось на її зовнішності. Ніс, яким нагородила її природа — був із горбинкою. Білик не хотіла її залишати і тому знов пішла до пластичного хірурга. Однак повністю змінювати форму носа артистка все ж не стала, залишивши в своїй зовнішності трошечки “грузинських мотивів”.

Окрім пластичних операцій Ірина Білик неодноразово робила і різноманітні косметологічні маніпуляції. В її арсеналі краси були й підтяжка обличчя, і уколи краси, і збільшення губ.

Ірина Білик робила багато пластичних операцій
Ірина Білик робила багато пластичних операцій

Щоправда, спроби Ірини Білик уповільнити час та зберегти молодість подобаються не всім. У соцмережах співачку часто критикують і навіть порівнюють із американським королем поп-музики Майклом Джексоном. Багато хто з прихильників та хейтерів вважають, що українська співачка занадто сильно захопилася пластикою і її теперішня зовнішність неприємно вражає.

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.