На телебачення в нічній сорочці: сукня Насті Каменських у Мексиці викликала багато емоцій і вражень

Українська співачка Настя Каменських вміє дивувати суспільство сміливими нарядами. Тільки-но подивіться, в якій сукні артистка прийшла на розмову до мексиканської телестудії, поки Потап не бачив.

Співачка Анастасія Каменських відома в суспільстві не тільки своєю творчістю і романтичними відносинами з Потапом. Епатаж, стиль і рожевий гламур — це теж невідʼємна частка життя колоритної українки з чудовим голосом.

Настя Каменських вже понад 2 роки мешкає за кордоном та продовжує активно займатись творчістю. Співачка на місці не сидить і цього року встигла випустити новий музичний трек “Молоко”, який став неймовірно популярним у соціальних мережах. Інтерес до неї, як до української зірки підвищився і Настю запросили для розмови на телебачення у Мексиці.

На особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Каменських поділилась світлиною із цього заходу та показала, яку сукню обрала для виходу в світ. Наряд артистки викликав чимало емоцій і не стільки завдяки своєму ніжно-рожевому кольору, а скільки через фасон і глибоке декольте.

Сукня, в якій дружина Потапа завітала на мексиканське телебачення, дуже нагадувала… нічну сорочку із тоненькими бретельками та відвертим вирізом. Невідомо, як законний чоловік Потап в такому вигляді відпустив Настю в світ, але відвертий одяг зовсім не завадив їй цікаво провести час.

Артистка назвала розмову з мексиканським журналістом душевною і розповіла шанувальникам, на які теми спілкувалась з іноземним телебаченням. Поговорити дійсно було про що — музика і творчість, девʼять нових синглів на трек “Moloko” і, звісно ж — радощі та складнощі, які зараз переживає її рідна Україна.

Каменських пообіцяла, що обовʼязково повідомить прихильникам, коли програма за її участю вийде в ефір і дасть посилання для перегляду.

Користувачі в коментарях під дописом співачки розділились на дві групи. Дехто з них був задоволений зовнішнім виглядом артистки та засипав цю дівчиною в рожевому вбранні купою компліментів.

Інші ж коментатори через занадто відверту сукню артистки вирішили… від неї відписатися.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.