“Десь у центрі, то мабуть 150-200 тисяч гривень”: 15-річний син Потапа розповів, скільки витрачає коштів

15-річний син Ірини Горової та Потапа зʼявився на публіці за довгий час та розповів, яку кількість коштів витрачає на місяць та де їх бере - подробиці.

Андрій Потапенко, син відомого українського репера та продюсера Потапа, нещодавно розповів про свої щомісячні витрати в Києві. Юнак взяв участь у відео, де відповідав на питання щодо своїх фінансових потреб.

Він повідомив, що щомісяця витрачає близько 10 тисяч гривень на різні потреби, з яких до п’яти тисяч гривень йде на одяг. Андрій поділився своїми міркуваннями про середні витрати на життя в столиці України.

Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя
Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя

Андрій, будучи підлітком, детально описав своє життя та витрати, підкресливши, що попри високу вартість життя в центрі Києва, яка, на його думку, досягає 150-200 тисяч гривень за житло, він знаходить спосіб жити комфортно.

Його щомісячні витрати становлять близько 10 тисяч гривень, з яких значна частина витрачається на одяг та інші особисті потреби. Говорячи про свої покупки, Андрій зауважив, що зазвичай робить шопінг один або два рази на місяць разом з матір’ю, витрачаючи при цьому приблизно п’ять-шість тисяч гривень за кожен раз.

Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя
Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя

Андрій поділився своїми планами на літні канікули, зазначивши, що проведе їх разом з батьком за кордоном. Вони планують присвятити цей час спільним заняттям баскетболом. Андрій висловлює надію на те, що в майбутньому йому вдасться стати професійним баскетболістом, адже ця гра займає важливе місце в його житті.

Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя
Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя

Останнім часом в мережі активно обговорювалися чутки про можливе погіршення відносин між репером Потапом і його сином Андрієм. Користувачі припускали, що через напружений графік та часті поїздки за кордон репер майже не спілкується з сином.

Проте Андрій рішуче відкинув ці чутки, наголосивши, що їхні стосунки з батьком залишаються доброзичливими. Він підкреслив, що вони підтримують тісний зв’язок, і згадав про їхню майбутню спільну поїздку влітку, під час якої вони збираються грати в баскетбол.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.