Вся правда вийшла назовні: зірка 1+1 Марина Леончук після 14 років спільного життя залишилась самотня

Марина Леончук зізналась, як складається її особисте життя після розлучення з чоловіком, з яким була 14 років у шлюбі: почала нове життя в Англії.

Марина Леончук, відома українська екс-ведуча програми Сінданок на каналі 1+1, опинилась у центрі уваги з моменту її розлучення з чоловіком Дмитром у 2016 році, після 14 років спільного життя. Ця несподівана новина вразила її шанувальників, але Марина пояснила, що розлучення стало наслідком її складного характеру, який часом призводив до конфліктів у їхній сім’ї. Вона розповіла, що її колишній чоловік не зміг більше терпіти це, і вони прийняли рішення розійтися.

Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя
Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя

Важливо зазначити, що Марина Леончук зуміла зберегти теплі стосунки зі своїм сином після розлучення. Вона активно підтримує його, беручи участь у його житті та розвитку. Зірка підтримує добрі взаємини зі своєю колишньою свекрухою, що свідчить про те, що вони змогли зберегти певний рівень сімейного злагодження після розлучення.

ТаєМарина Леончук продовжує активно розвивати свою кар’єру та підтримувати близькі стосунки з членами своєї колишньої сім’ї, демонструючи приклад того, як можна зберегти позитивний підхід навіть у важкі часи особистого життя.

Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя
Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя

Після розлучення колишній чоловік Марини швидко відновив своє особисте життя, вона також знайшла собі новий шлях. Телеведуча зосередилася на своєму синові Гордію, розпочавши новий етап, в якому любов зайняла важливе місце. Марина почала активно ділитися з підписниками своїми фото з сином, прагнучи показати красу їхнього спільного життя.

Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя
Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя

У своїх висловлюваннях вона ділиться своєю мрією про велику сім’ю, в якій буде місце для дітей, собак, домашніх святкувань і близьких людей. Вона зазначає, що щастям для неї стало те, що її життя освітлив її маленький син, і її радість зараз полягає в тому, щоб берегти їх мікросвіт і насолоджуватися кожною миттю, проведеною з ним. Наразі зірка перебуває в Англії та як стверджує почала там нове життя.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.