Які дерева потрібно обіймати, щоб грошей стало більше, а настрій – краще: цікаві народні прикмети

Чи знаєте ви, що обійми з деревами здатні покращити самопочуття людини та збільшити достаток? Енергія самої природи позитивно вплине на ваш настрій і приверне багато щастя.

Деякі дослідження науковців свідчать про те, що дерева можуть ділитися своєю енергією з людиною. Стовбури дерев можна і треба обіймати, щоб зберегти та зміцнити здоровʼя, а ще – позбутися від негативних емоцій.

Одні дерева здатні поглинати негативну енергію, а інші — навпаки, діляться з людиною позитивною енергетикою. Тож, якщо вам хочеться позбутись негативу або отримати значний прибуток до свого гаманця – відправляйтесь в садочок або дубовий ліс. “Один Факт” розповість, якою силою нагородять вас обійми з дубом, тополею, березою та іншими деревами.

Дуб

Яку енергетику несе із собою дуб
Яку енергетику несе із собою дуб

Дуб — одне з найпотужніших дерев, енергія якого подарує вам здоровʼя. обійми з цим велетнем відновить сили, ясність думок і допоможе заспокоїтись. Отримати порцію дубової енергетики можна, навіть просто доторкнувшись рукою до стовбура. Найбільша віддача енергії в дубів припадає з 21.00 до 03.00.

Тополя

Енергія тополі здатна прибрати роздратованість
Енергія тополі здатна прибрати роздратованість

Енергія тополі здатна прибрати роздратованість, гарно почистити навколишній простір від негативної енергетики. Обійми з цим деревом вгамують головний та зубний біль, позбавлять вас від втоми та занепокоєння. Найбільшу потужність енергетика тополі має в період з 15.00 до 18.00 години вечора.

Яблуня

Яблуня здатна покращити матеріальне становище
Яблуня здатна покращити матеріальне становище

Обійми з яблунею покращать ваше матеріальне становище. Це фруктове дерево допоможе у вирішенні побутових проблем. Яблунева енергетика навчить вас бачити тільки позитивне у подіях, що відбуваються навколо.

В давнину молоді дівчата навіть засинали під яблунею, щоб побачити свого судженого.

Ялинка

Ялинка позбавить від негативних емоцій
Ялинка позбавить від негативних емоцій

Головна особливість енергії ялини в тому, що завдяки їй можна позбутись від негативу та поганих емоцій. І хоча ялинка — дуже колюча, обійнятись із її стовбуром все ж таки можна. Дерево заспокоїть нервову систему, покращить сон. Ялинкові шишки можна прикладати до хворих місць. Вони добре вгамують біль.

Береза

Береза — дерево, яке має дуже потужну позитивну енергетику. Обійми з березою добре вплинуть на стан шкіри, відновлять гарний настрій, вгамують біль.

Сила берези особливо необхідна жінкам та маленьким дітям. Її міць максимальна у період з 05:00 до 09:00 години.

Горобина

Обійміться з горобиною, якщо хочете зняти напругу після роботи та позбавитись від неврозів.

Верба

Верба — дерево із жіночою енергетикою. І хоча її вважають вампіром — саме верба здатна забрати чималу кількість негативної енергетики. Але при обіймах з цим деревом варто памʼятати про велику емоційність рослини. Енергетика верби може загострити почуття. Якщо у вас неприємності в особистому житті — обовʼязково обійміться з вербою. Езотерики радять перебувати поряд з цим деревом щодня не більше 8 хвилин.

Клен

Обійми з кленом мають заспокійливі властивості. Негативну енергетику це дерево може перевтілити в позитивну. А ще клен – гарний помічник, який позбавить від печалі та біди.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.