З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева зробила трендову стрижку каре з чубчиком та омолодилася

Ада Роговцева з молодих років ретельно слідкувала за зовнішністю. Ще на початку творчої карʼєри артистка обрала свій стиль. Серед усіх модних зачісок вона надає перевагу коротенькому каре.

В липні цього року талановитій Аді Миколаївні Роговцевій виповниться 87 років. Зірка українського театру та кіно вже давно облишила творчу працю і вийшла на пенсію. Але навіть на заслуженому відпочинку артистка не сидить, склавши руки. Пані Ада продовжує гастролювати із творчими вечорами по країні і займається волонтерством. А крім цього – встигає і за зовнішністю доглядати.

На публіці Ада Роговцева завжди зʼявляється при повному параді. Як і кожна поважаюча себе жінка – артистка навіть у такому почесному віці не забуває про макіяж, манікюр і, звісно — зачіску.

З молодих років візитівкою Ади Миколаївни була саме вона – зачіска. Коротеньке каре із довгим, рівним або прибраним навкіс чубчиком — це саме той елемент зовнішності народної акторки, за яким її впізнають у суспільстві.

Зачіска типу каре, яку завжди носить Ада Роговцева – коротка та стильна стрижка, яка чудово підходить для будь-якого типу волосся. Каре прикрасить собою обличчя будь-якої форми і підкреслить усі переваги зовнішності.

Стрижки каре бувають дуже різними. Це і подовжені варіанти, і класичне каре, і з філіруванням кінчиків волосся, з чубчиком або ж без нього. Найкращий варіант такої зачіски допоможе обрати стиліст. Чубчик в тандемі з каре — як у Ади Роговцевої, чудово освіжає загальний образ та підкреслює жіночність.

В свої неповні 87 років пані Ада продовжує збирати овації і компліменти у соціальних мережах. Навіть поза театральною сценою шанувальники бачать артистку завжди доглянутою, з модною зачіскою та стильною укладкою. Ада Роговцева стає взірцем вишуканості, сили духу і неймовірної жіночої енергетики.

Попри свій вік акторка українського театру продовжує активну діяльність на благо рідної країни.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?