Не холостячка, як думають всі: Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік, якому народила 2 дітей

Анастасія Приходько вирішила поділитись моментами особистого життя та показалась разом із чоловіком Олександром: що відомо про чоловіка співачки?

Українська співачка Анастасія Приходько нещодавно вразила своїх шанувальників рідкісним знімком разом із своїм коханим, Олександром. Співачка звичайно утримує особисте життя подалі від загального огляду, нале іноді показується разом із родиною.

Анастасія опублікувала на своїй сторінці в Instagram свіжий знімок, на якому вони разом з Олександром зображені в обіймах, стоячи на вулицях Києва. Їхнє кохання просто випромінюється з цього фото.

Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official
Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official

Співачка вирішила не пропустити можливість привітати свого коханого з Днем батька. Вона зазначила, що пишається тим, яким чудовим татом є Олександр. Анастасія висловила бажання, щоб він завжди лишався прикладом мужності та впевненості для їхніх дітей, підкресливши, що вони всі безмежно люблять і цінують свого батька.

Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official
Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official

Анастасія Приходько та Олександр познайомилися у дитинстві, коли вони обидва ходили до першого класу. Він старший за неї на три роки. У 27 років Настя нарешті змогла зустрітися зі своїм першим коханням, так як її пристрасть до нього не ослабла з роками. Вона визнала, що її нічні послання і прояв кохання настільки вразили Олександра, що той тричі змінював номер телефону, намагаючись уникнути її настирливих проявів уваги.

Однак друзі Олександра кожного разу ненадовго “підводили” Настю, передаючи їй його нові контактні дані.До появи Олександра у житті співачки, Анастасія вже встигла одружитися на бізнесменові Нурі Кухілаву. У них є дочка Нана, яка чудово ладнає з новим чоловіком мами і називає його татом. У 2015 році у них народився син Гордій та через 5 років Лука.

Нові статті

Схожі статті

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.