Цей етап вже пройдено та безуспішно: Тіна Кароль вперше розповіла, чому більше не хоче виходити заміж

Тіна Кароль не афішує своє особисте життя, однак їй доволі часто приписують романи з іншими медійними людьми: чи збирається співачка одружуватись вдруге?

Українська співачка Тіна Кароль, відповідаючи на запитання підписників в Instagram прокоментувала своє особисте життя. Їй задали питання про наявність жениха, на що 39-річна артистка відповіла, що його немає. Вона згадала, що була одружена, і висловила думку, що не впевнена, чи потрібен їй ще один шлюб. Вона зазначила, що це життя вже прожите, натякаючи на завершеність цього етапу її життя.

Відомо, що Тіна Кароль рідко ділиться подробицями свого особистого життя, і інформації про її стосунки майже немає. За своє життя виконавиця була лише один раз заміжньою. Шлюб співачки, на жаль, не мав щасливого завершення. Після смерті чоловіка, Тіна Кароль не наважувалася вступати в нові стосунки і вже понад десять років живе сама.

Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка
Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка

Коли Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра, в їхньому шлюбі народився син на ім’я Веніамін. Шанувальники артистки завжди захоплювалися нею, однак, життя співачки кардинально змінилося після смерті чоловіка, якому діагностували рак шлунка. Ця трагедія спричинила затяжну депресію, яка сильно вплинула на її творчість.

Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка
Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка

Тривалий час Кароль асоціювалася з образом “плакальниці”, що відображалося в її репертуарі. Лише нещодавно співачка почала змінювати свій музичний стиль. Після багатьох років їй вдалося віднайти себе та повернутися до нових творчих вершин. Тіна Кароль є однією з тих артисток, чиє приватне життя залишається за сімома замками. Після трагічної втрати чоловіка, вона підкреслює, що залишається вірною покійному чоловікові.

Незважаючи на це, навколо неї часто виникають чутки про романи з впливовими чоловіками. Серед них називають імена Ігоря Коломойського та Олександра Ткаченка. Проте ці припущення, схоже, не мають підґрунтя і є лише плітками, які створені для сенсаційних заголовків.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.