“Причепурилися”: Лілія Ребрик привчає наймолодшу донечку Аделіну до світського життя з пелюшок

Багатодітна мама Лілія Ребрик вперше вивела трьохмісячну доньку в світ і показала обличчя маленької красуні. Аделіна вже з пелюшок навчилась бути справжньою леді.

Лілія Ребрик вперше вивела свою молодшу доньку в світ. Маленька Адель в стильному одязі і бантом на голові була схожа на маленьку принцесу.

Телеведуча народила третю дівчинку всього три місяці тому і майже відразу після пологів вийшла на роботу. Зараз попри трудову зайнятість новоспечена матуся встигає проводити час із крихітною донькою та бере її на усілякі благодійні заходи і світські події.

Всього декілька днів тому, 15 червня – Аделіна Дика відзначила 3 місяці із дня народження. А трохи згодом зіркова мама взяла дівчинку із собою на батьківський форум. Аделіна надала була одягнена в сліп рожевого кольору з квітковим малюнком.

Від самого народження доньки Лілія Ребрик намагається підібрати для улюбленої донечки тільки модні наряди, які дійсно зачаровують. Наприклад, на таїнство Хрещення для маленької принцеси мама обрала ніжний набір з пінетками, крижмою та сукнею з рюшами. А ось три місяці із дня народження третя донька Ребрик відзначила в літньому сліпі з полуничками.
Зазвичай ведуча наряджає дівчинку у речі рожевих або світлих кольорів. В той же час темного чи блакитного одягу в гардеробі леді Адель немає.

Ще один аксесуар, яким Лілія Ребрик полюбляє доповнювати стильні образи доньки – це повʼязки із бантиком на голову. Наприклад, для першого виходу у світ турботлива мама одягнула дівчинці білий бант з малюнком у вигляді дрібних квіточок. На маленькі ніжки принцеси Адель вдягнені шкарпетки пудрового кольору і фатинові рожеві рюші.

Судячи з виразу обличчя Аделіни – вона не дуже була готова до великої кількості людей навколо. Однак від коротенької фотосесії все ж відмовлятись не стала. І провела ці декілька хвилин зйомок на руках у мами.

Під час підготовки до заходу Лілія Ребрик не забула й про себе. Ведуча вдягла легкий літній костюм кавового кольору і доповнила його ювелірними прикрасами.

Нові статті

Схожі статті

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?