Маша Єфросиніна більше не зможе зібрати волосся у хвіст: подружка Полякової зробила стрижку каре (ФОТО)

Подруга Олі Полякової Маша Єфросиніна вирішила відвідати стиліста та оновити зачіску. Знаменитість вкоротила довжину і зробила собі каре із чубчиком. Тепер зробити високий хвіст їй точно не вдасться.

Маша Єфросиніна вчора і сьогодні – це абсолютно різні жінки. Принаймні, в плані зовнішності. Оригінальний погляд на стиль завжди відрізняв зіркову ведучу. Маша ще на початку своєї телевізійної карʼєри отримала статус ікони стилю і була взірцем наслідування для багатьох українських жінок.

Телеведуча Маша Єфросиніна регулярно змінює свій стиль та зачіску. Вона починала свій творчий шлях з яскравих образів, глибоких декольте та зухвалих міні. А ще — доповнювала стильний образ великою кількістю аксесуарів та помітним макіяжем.

Модні тренди змінюються, а разом з ними міняється й жінка. Через кілька років образ Марії Єфросиніної став більш стриманим та консервативним. Але іноді ведуча все ж дозволяє собі кардинально змінювати зовнішність та стиль зачіски. Ось, як в наступному прикладі.

Днями Маша відправилась до свого улюбленого стиліста, щоб оновити стрижку. Що може бути краще спекотним літом, аніж змінити улюблений хвіст на каре. Єфросиніна вкоротила довжину, відрізала навкіс чубчик і показала прихильникам результат “До” та “Після”.

Маша Єфросиніна показала зміни у зовнішності і нову зачіску
Маша Єфросиніна показала зміни у зовнішності і нову зачіску

Зовнішність я більше не відкладаю на потім — зазначила Єфросиніна

Ведуча і громадська діячка розповіла, що автором її нової зачіски стала майстриня з польського міста Краків. Саме вона була автором усіх зачісок Єфросиніної протягом останніх двох років.

Останні декілька років Маша Єфросиніна обирає для себе класичний стиль. І в кадрі, і в повсякденному житті вона надає перевагу сорочкам, піджакам, шифоновим сукням, широкополим капелюшкам, джинсам і туфлям на шпильці.

Маша Єфросиніна дуже любить експеріментувати зі стилем зачіски. Останнє її оновлення – яскраве тому підтвердження.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?