“Люди добрі, я не шукала мільйонера”: 57-річна Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за багатія

Акторка Ольга Сумська вперше зізналась, чому не вийшла заміж за чоловіка з великим достатком, а обрала Віталія Борисюка: подробиці особистого життя.

Українська акторка Ольга Сумська відреагувала на негативні коментарі щодо своєї зовнішності та особистого життя, підкресливши, що такі висловлювання не вразили її особистість. Навпаки, вона зазначила, що це лише сприяло підвищенню її популярності.

Акторка визнала, що вже привчилася до хейту і навчилася сприймати його без емоцій. Вона підкреслила, що критика її зовнішності та зміни в особистому житті є невід’ємною частиною її професійного та особистого розвитку.

Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера
Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера

Ольга Сумська визнала, що часто стикається з критикою, особливо відносно свого шлюбу з Віталієм Борисюком. Вона пояснила, що між ними існує справжнє кохання, яке захищає їх від будь-яких негативних коментарів.

На питання про те, чому вона обрала саме Борисюка, а не когось більш багатого чи відомого, акторка відповіла, що головна причина її вибору — це кохання. Вона зауважила, що знайшла свою другу половинку і бажає зберігати цей союз як найбільше щастя у своєму житті. Ольга закликала берегти таке кохання, як зіницю ока, і не звертати уваги на негатив від хейтерів, які, на її думку, навіть збільшують їх популярність.

Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера
Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера

Нагадаємо, що Ольга Сумська познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, також актором Віталієм Борисюком на новорічній вечірці, організованій спільними друзями. Її перший шлюб з актором Євгеном Паперним дав їй дочку Тоню, але зустріч з Віталієм виявилася поворотним моментом у її житті.

Все почалося як звичайна зустріч, але з часом це перетворилося на пристрасті і кохання між Ольгою і Віталієм. Згодом у них народилась донька Ганна, і їхня сім’я стала прикладом міцного союзу, який вражає інших. Протягом 25 років подружнього життя Ольга та Віталій продовжують дивувати коханням та гармонією, що додає віру в істинну любов.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.