Чи був роман з “Холостячкою”: друг Тіни Кароль вперше зізнався, які в нього відносини з Ксенією Мішиною

Інтервʼюер Слава Дьомін, який добре товаришує із самою Тіною Кароль — розповів усю правду про свої стосунки із екс-холостячкою Ксенією Мішиною. Дізнайтесь, чи насправді між ними – романтика?

Радіоведучий Слава Дьомін наприкінці 2023 року опинився в епіцентрі чуток. Подейкували, що чоловік розпочав новий роман та й не з ким-небудь, а із самою екс-холостячкою Ксенією Мішиною.

Офіційного підтвердження ці плітки так і не знайшли. А вже навесні 2024 року Дьоміна запідозрили у новому романі із зовсім іншою дівчиною.

Днями Слава Дьомін поділився подробицями особистого життя та розповів, чи насправді між ним та Ксенією Мішиною були романтичні стосунки.

Ще в листопаді минулого року Дьомін та Мішина неодноразово зустрічались заради того, щоб разом прогулятися із дітьми. І свої зустрічі активно транслювали в соціальних мережах.

Прихильники, побачивши це — відразу почали пліткувати про роман. Подейкували, що Ксенія і Слава намагаються будувати романтичні стосунки.

Слава Дьомін розповів про стосунки із екс-холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів про стосунки із екс-холостячкою Ксенією Мішиною

Однак надіям шанувальників не судилося збутися. Пройшло трохи часу і пара припинила спільні прогулянки і спілкування.

В травні Слава Дьомін зробив зрозумілий натяк на те, що стосунки із Ксенією Мішиною в нього не склалися. Під час спілкування з Дмитром Коляденком Дьомін вирішив зробити… розклад Таро та дізнатись, чому в нього не склалися відносини із відомою акторкою.

Оскільки Коляденко захоплюється розкладами на картах Таро — він йому в цьому допоміг. Вочевидь, таємничою героїнею-акторкою, на яку ворожили на Таро — і була Ксенія Мішина.

Дмитро Коляденко повідомив, що в розкладі випала карта Десятки мечів. Це свідчить про те, що стосунки не склались через… материнство Ксенії. Мовляв, доросла жінка, яка звикла самостійно відповідати за власне життя.

Ще одна трактовка карти, за словами Коляденка – зрада. Хореограф, співак і таролог зазначив, що стосунки з цією дівчиною не склалися в ДЬоміна через те, що вона — доросліша за нього. Не в плані паспортного, а в сенсі морального віку. До того ж, вона — відома зірка і потребує великих інвестицій.

Зараз ви на відстані – підсумував Коляденко

Сам Слава Дьомін в подальшому натякнув, що між ним та Мішиною дійсно була симпатія. Але зараз їх зовсім нічого не повʼязує.

“Я відповім так: з Ксенією Мішиною нас вже нічого не пов’язує. Цього буде достатньо” — надав свій коментар ведучий.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?