Нарешті показала його обличчя: як виглядає 8-річний син Ольги Фреймут, якого няньчить Злата Мітчелл

Ольга Фреймут не є прихильницею ділитись особистим життя, але час від часу публікує фото разом зі своєю родиною: як виглядає 8-річний син Валерій, якого зірка не показувала?

Ольга Фреймут зараз проживає у Великій Британії, нещодавно поділилася сімейними моментами в соціальних мережах. Вона вперше за довгий час опублікувала фотографію свого сина Валерія. Раніше Ольга показувала своїх дітей значно частіше, зокрема, її 18-річна донька Злата та 6-річна Євдокія часто з’являлися у її Instagram, проте восьмирічний Валерій залишався поза кадром. Цього разу вона вирішила порушити традицію і продемонструвала, як він значно підріс.

Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином. Фото з Instagram @freimutolia

На знімку Валерій зображений у ресторані, де насолоджується італійською пастою, поряд з якою стоїть прохолодний напій. Фреймут написала, що хлопчик провів час зі старшою сестрою Златою, яка прилетіла до Лондона на канікули.

Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином
Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином

Ольга активно ділиться з підписниками не лише професійними досягненнями, а й важливими моментами зі свого сімейного життя, що додає її образу близькості та відкритості. Такі пости не лише показують життєві моменти, але й допомагають її фанам краще пізнавати особистість ведучої, яка завжди залишається в центрі уваги.

Зірка телебачення розповіла про те, що її старша донька завжди виявляє відповідальність у нагляді за молодшими братом і сестрою, часто організовуючи з ними виїзди на прогулянку. Вона підкреслила, що коли Злата приймає роль няні, вони часто відвідують кафе й проводять разом час.

Ольга Фреймут та Злата Мітчелл
Ольга Фреймут та Злата Мітчелл

 

Слід відзначити, що Златі 18 років, живе окремо від своєї родини. Вона отримала освіту у Сполучених Штатах, успішно закінчила школу і планує вступати до університету. Тим часом Євдокія та Валерія разом з матір’ю мешкають у Великій Британії й навчаються у школі.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.