2, 3 і більше: скільки поверхів у будинках Тіни Кароль, Тоні Матвієнко, Каті Осадчої, Руслани та інших зірок

Тоня Матвієнко, Тіна Кароль, Катерина Осадча та інші українські зірки живуть в розкішних маєтках. "Один Факт" порахував, скільки саме поверхів налічується в оселях відомих зірок.

Чимало українських зірок можуть похвалитися розкішними маєтками, в яких вони живуть разом зі своїми родинами та дітьми. Хороми знаменитостей складаються з декількох поверхів, а ось скільки саме їх налічується, наприклад, в будинку Олі Полякової чи Катерини Осадчої — читайте далі в матеріалі від “Одного факту”.

Катерина Осадча

Будинок Катерини Осадчої і Юрія Горбунова
Будинок Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Катерина Осадча і Юрій Горбунов мешкають по сусідству з Потапом та Анастасією Каменських. Їх двоповерховий маєток — просторий та сучасний. На території розташований басейн і сад із плодовими деревами.

Тоня Матвієнко

Будинок Тоні Матвієнко
Будинок Тоні Матвієнко

Будинок Тоні Матвієнко, який їй дістався у спадок від мами, Ніни Митрофанівни — триповерховий. Навколо нього облаштований садочок із виноградом. Всередині маєток просторий, а дизайн в ньому зроблений з душею. Колись в цьому домі розташовувалась художня майстерня свекра Ніни Матвієнко, а потім — жила й сама Ніна Митрофанівна з донькою та чоловіком.

Руслана Лижичко

Еко-будинок Руслани Лижичко
Еко-будинок Руслани Лижичко

Руслана Лижичко будувала свій маєток протягом 10 років. Зірковий еко-будинок облаштований сонячними панелями та вітряками. В ньому налічується чотири поверхи, а головною родзинкою стало автономне енергопостачання. Також там облаштований критий басейн, сад і тепличка.

Оля Полякова

Розкішний будинок Олі Полякової
Розкішний будинок Олі Полякової

Елітний маєток співачки Олі Полякової розташований на земельній площі в 30 соток. В ньому – 2 поверхи, декілька кімнат, тераса та окремий вихід.

Камалія

Розкішний палац, в якому живе Камалія
Розкішний палац, в якому живе Камалія

Розкішний будинок Камалії розташований в Києві. Особняк вартістю 5 мільйонів доларів — триповерховий. Після початку повномасштабного вторгнення співачка надала в ньому притулок для подруги із родиною, яка втратила своє майно.

Потап і Настя Каменських

Маєток Насті Каменських і Потапа
Маєток Насті Каменських і Потапа

До початку повномасштабного вторгнення і виїзду за кордон Потап і Настя Каменських мешкали в Київській області (селище Романків). Маєток складається з двох поверхів. Він розташований в закритому котеджному містечку, яке знаходиться під цілодобовою охороною.

Будинок виконаний в сучасному стилі, з великою кількістю дерева, каміном і розкішною ванною.

Тіна Кароль

Царський маєток Тіни Кароль розташований під Києвом. Будувати його артистка почала ще в 2007 році. Лише в 2014 році співачка в нього переїхала і живе там й донині.

Маєток Тіни Кароль на Київщині
Маєток Тіни Кароль на Київщині

Особняк Тіни Кароль виконаний в англійському стилі та складається з трьох поверхів.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?