У свої часи прославили Україну: як змінились зірки 80-тих років – Оксана Білозір, Іво Бобул, Алла Кудлай

У 1980-ті рокі принесли визнання та шалену популярність Україні та змінились як зовнішньо, так і внутрішньо: Оксана Білозір, Алла Кудлай та Іво Бобул - як виглядали артисти тоді та зараз?

У 1980-х роках, попри існування радянського режиму, знаменитості України отримали визнання як вдома, так і за кордоном. Імена таких виконавців, як Іво Бобул, Алла Кудлай та Оксана Білозір, стали символами української музичної культури.

Оксана Білозір

Оксана Білозір, крім визначення себе як видатної співачки, активно займалась політикою та громадським життям. Вона почала свою кар’єру у ВІА “Ритми Карпат” і стала солісткою ВІА “Ватра”. Згодом спільно з Віктором Морозовим вона виконала пісню “Ой, там у Львові, на Високім Замку”, яка принесла їй широке визнання.

Як змінились зірки 80-тих років: Оксана Білозір
Як змінились зірки 80-тих років: Оксана Білозір

У 90-х роках Оксана заснувала свій ансамбль “Оксана” і випустила альбом “Україночка” у Канаді. У 1994 році їй було присвоєно звання “Народної артистки України”.

Іво Бобул

Іво Бобул, український співак, народився в численній родині Чернівецької області. Він почав свій творчий шлях у юності, беручи участь у різних музичних колективах. Пісні Іво Бобула, такі як “Місячне колесо”, “Одна єдина”, “Скрипалю”, завоювали популярність серед широкої аудиторії.

Як змінились зірки 80-тих років: Іво Бобул
Як змінились зірки 80-тих років: Іво Бобул

У 1995 році Іво Бобул було присвоєно звання заслуженого артиста України, а через три роки він став народним артистом. Співак активно продовжує свою концертну діяльність і має велике вплив на молоде покоління, яке виявляє інтерес до його музичної спадщини та виступів.

Алла Кудлай

Алла Кудлай почала свою музичну кар’єру наприкінці 70-тих в народному хорі Верьовки. Відтоді вона активно долучилася до музичного життя України. З 1984 року вона стала солісткою естрадно-симфонічного оркестру Держтелерадіо України, де виконувала різноманітні музичні композиції.

Як змінились зірки 80-тих років: Алла Кудлай
Як змінились зірки 80-тих років: Алла Кудлай

У 80-х роках вона представила свій відеоальбом “Веселка”, який містив маловідомі народні пісні і став популярним серед шанувальників української музики. Її творчість принесла їй велику популярність і визнання. У 2000-х роках Алла Кудлай вирішила спробувати себе в політиці.

Нові статті

Схожі статті

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.