Через кого плакала українська Леді Гага Камалія: ця жінка стала причиною її розлучення з мільярдером Захуром

Камалія є відомою співачкою та прожила у шлюбі з пакистанських мільярдером Захуром майже половину свого життя: чому подружжя вирішило розлучитись та яка причина?

У квітні цього року українська співачка Камалія оголосила про припинення свого двадцятирічного шлюбу з мільярдером пакистанського походження, Мохаммадом Захуром. Причини цього розлучення залишаються таємницею та не розголошуються. Хоча деякі люди вважають цей крок маневром для привернення уваги, сама Камалія підтвердила факт, що вже не живе з Захуром як його дружина.

Вона залишається в активному контакті зі своїм колишнім чоловіком через їхніх доньок, Мірабеллу та Арабеллу, для яких важливість контакту з обома батьками залишається без змін.

Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером
Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером

Співачка раніше заявляла про складний період у своєму шлюбі, звинувативши в цьому доньку свого чоловіка від попереднього шлюбу, Тетяну. За словами Камалії, за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення її чоловік разом з доньками відправилися до Великої Британії, де їх прийняла їхня старша сестра, бізнесменка, що має власний будинок у Лондоні.

Камалія зіткнулася зі складними відносинами з донькою свого чоловіка, що призвело до швидкого повернення з Лондону до рідної України. Головними факторами конфлікту стали напруженість в Україні та мама Тетяни, яка є росіянкою. Навіть мати Тетяни, яка не підтримує події в Україні, почувалася образленою через несприятливі висловлювання Камалії щодо росіян.

Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером
Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером

У вересні минулого року після численних суперечок співачка вирішила остаточно залишити будинок, де її не були раді, і повернутися на батьківщину. Проте і тут їй не вдалося знайти спокій: її обурювало те, що під час конфлікту її чоловік взяв сторону своєї доньки.

Пізніше, після двадцятирічного шлюбу, Камалія оголосила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, не розкривши конкретну причину цього кроку. Відомості про те, чи була причиною розриву саме суперечка з донькою, залишаються невідомими.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?