Британка, яка знову стала українкою: Оля Полякова забрала доньку з престижного інтернату в Англії

Молодша донька Олі Полякової, Аліса — повернулась у рідні пенати. Довгий час дівчина навчалась в англійському інтернаті у Великій Британії. Зіркова мама розпитала її про враження і ось що почула.

12-річна донька зіркової співачки Олі Полякової, Аліса Буряковська — після довгої відсутності повернулась до України. Дівчинка покинула Бітьківщину ще на початку повномасштабного вторгнення і протягом останніх 2-х років перебувала в Англії.

Оля Полякова раніше зізнавалась, що молодшенькій доньці за кордоном дуже важко. Аліса дуже хотіла повернутись до рідної домівки, зустрітись із батьками та друзями. І, врешті решт, донька вмовила Олю Полякову на те, щоб мама дозволила їй повернутись додому.

Артистка привезла Алісу назад, в Україну і вже змогла з нею прогулятись територією свого розкішного маєтку. А ще — розпитати спадкоємицю про емоції, які вона відчуває після повернення у рідні пенати.

Молодша донька Олі Полякової Аліса повернулась до України
Молодша донька Олі Полякової Аліса повернулась до України

Розкажи мені свої емоції — попросила 12-річну доньку “Королева ночі” Полякова.

Аліса, хоч трохи і соромилась націленої на неї камери телефону — все ж відповіла на поставлене питання простою фразою “Добре. Дуже добре. Взагалі добре”.

Повернення зіркової доньки Аліси Буряковської до України відбулось попри те, що ситуація в рідній країні залишається вкрай напруженою. І хоча в Англії зараз набагато безпечніше — вдома все одно краще. Вочевидь, що дівчинка дуже зраділа своєму поверненню і із задоволенням прогулялась по лісу разом із мамою-співачкою і домашніми собачками.

 

Оля Полякова і її чоловік, бізнесмен Вадим Буряковський — батьки двох дівчат. Старша з них, 19-річна Марія — вже зовсім самостійна дівчина і, як і мама, обрала для себе творчий шлях. Співає  пісні і активно веде соціальні мережі. А ще — самостійно заробляє собі на життя. Тому кишенькові гроші від батьків їй більше не потрібні.

Оля Полякова з доньками: старшею Машею і молодшою Алісою
Оля Полякова з доньками: старшею Машею і молодшою Алісою

Молодша донька подружжя, Аліса – на 6 років молодша за сестру. Вона народилась 5 жовтня 2011 року.

Нові статті

Схожі статті

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?