Її батьки виховували там 11 дітей: як виглядає хата, де проживала покійна Ніна Матвієнко в дитинстві (ФОТО)

Не дуже відомим є той факт, що Ніна Матвієнко в дитинстві проживала в будинку, в якому було 11 дітей та дім був на Житомирщині: як виглядає хата легендарної співачки, якої не стало.

Ніна Матвієнко, народна артистка, яка народилася в бідній родині на Житомирщині, померла 8 жовтня. Вона була однією з одинадцяти дітей в родині своїх батьків. В її дитинстві вони стикались з важкими часами, особливо у післявоєнні роки, коли багато дітей не вижило.

Своє життя Матвієнко завжди пов’язувала зі своїм рідним селом Неділище, де її народили. Хата, де вона виросла зірка, зараз порожня. Останній раз Ніна була там у 2021 році. Відомо, що будинок був реконструйований з роками та саме співачка стала ініціатором збереження цієї будівлі.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві
Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві

Вона навіть запросила хлопців зробити там ремонт, щоб зберегти спогади про своє минуле. Окрім хати, на подвір’ї все ще знаходяться колодязь і стара яблуня, свідки багатьох спогадів Матвієнко про її дитинство.

Здобувши шалену популярність, Ніна Матвієнко оселилася у самому серці Києва, облаштувавшись у приватному будинку біля Лаври. Протягом останнього року її супроводжували донька Тоня з чоловіком Арсеном Мірзояном та їхні діти.

Після повернення Тоні Матвієнко до України, вона радувала шанувальників зворушливим відео, де зробила несподіваний сюрприз для матері. Реакція Ніни Матвієнко на зустріч з донькою та онукою не залишила байдужими нікого.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві
Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві

У неділю, 8 жовтня, стало відомо, що раптово померла легендарна співачка, якій вже майже стукнуло 76. Її донька Тоня планувала подарувати матері пісню на день народження, але смерть стала несподіваною трагедією.

Співачка пішла з життя, викликавши шок серед зіркового світу. Причина її смерті залишається невідомою, проте друзі вказують на її тяжку хворобу та серію операцій, які вона перенесла раніше.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?