Павло Зібров показав, як відсвяткував 67-й день народження із горіховим тортом і Михайлом Поплавським

Співак Павло Зібров відсвяткував 67-й день народження 21 червня. Днями на сторінці артиста в Instagram зʼявився фотозвіт. Тільки подивіться, хто завітав в гості до іменинника.

День народження — особливе свято в житті кожної людини. І знаменитості — не виключення. Наприклад, Павло Зібров обрав для святкування 67-го дня народження затишний і родинний варіант. На персональній сторінці у соціальній мережі Instagram співак показав цілу компанію, що завітала до нього на іменини. Поряд, як і завжди, були кохана дружина Алла, донька Діана, кум Юрій Рибчинський, з яким не одну пісню створили і… ректор-пісняр Михайло Поплавський.

Свято вдалось на славу, а його винуватцю вдалось сфотографуватись з усіма гостями та похвалитися не тільки своїми пишними вусами, але і яскравим костюмом.

До власного дня народження Павло Зібров вдяг штани червоного кольору і кросівки в тон їм. А ще – чорну футболку з малюнком. Вбрання співака чудово гармоніювало із величезною червоною квіткою, що прикрашала сукню його дружини Алли.

Я щиро дякую вам за теплі та добрі слова – звернувся Павло Зібров до колег, друзів і прихильників — Нехай ваше добро вертається до вас сторицею.

Поряд із 67-річним іменинником засвітилися не тільки його дружина з донькою, вбрані в довгі сукні з чорним геометричним та абстрактним малюнком. Також привітати Павла Миколайовича із днем народження прийшли його давні друзі: поет та автор пісень Юрій Рибчинський, а ще співаючий ректор Михайло Поплавський.

Рідні та близькі люди підготували для Павла Зіброва справжній сюрприз. Іменинний торт, прикрашений купою горішків арахісу і шоколадними вусами, дуже схожими на ті самі легендарні вуса-бренд, якими так пишається артист.

До привітань доєднались і звичайні користувачі соціальних мереж. В коментарях під добіркою світлин вони бажали виконавцю шлягерів “Хрещатик” і “День народження”, многая літа, мирного неба і міцного здоровʼя.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.