Максимально щасливий чоловік: як Сергій Притула зустрів кохання всього життя і побудував сім’ю мрії

Шоумен і український волонтер Сергій Притула назвав себе максимально щасливим чоловіком. В наступному році він разом із другою дружиною Катериною Сопельник відзначить 10-річчя подружнього життя.

Шоумен Сергій Притула 9 років поспіль перебуває в щасливому шлюбі із Катериною Сопельник. Разом з коханою дружиною артист виховує двох донечок: Соломію і Стефанію. Також в Притули є син Дмитро від першого шлюбу з дівчиною на імʼя Юлія.

Зі своєю першою дружиною Сергій Притула розлучився в 2013 році. А зараз він називає себе максимально щасливим чоловіком. “Один Факт” розповість подробиці особистого життя одного з найвідоміших чоловіків країни та улюбленця Лесі Нікітюк.

Перший шлюб з Юлією Андрійчук припинив існування за спільною згодою

Сергій Притула уклав свій перший шлюб із Юлією Андрійчук. В цих відносинах у шоумена народився первісток – хлопчик, якого батьки назвали Дмитром.

Сергій Притула і його перша дружина Юлія Андрійчук
Сергій Притула і його перша дружина Юлія Андрійчук

Родинне щастя тривало недовго. В 2013 році Притула та Андрійчук прийняли спільне рішення про розлучення. Трохи згодом Сергій Притула зізнавався, що розлад в сімейних стосунках стався з його вини. Мовляв, він не міг правильно розподіляти час на роботу та родину.

Водночас Сергій Притула разом з екс-дружиною ухвалив спільне рішення – залишитись у дружніх стосунках і разом виховувати сина.

Юлія Андрійчук, як і її колишній чоловік — віднайшла особисте щастя з іншим чоловіком. І тепер вони навіть товаришують родинами.

В 2015 році Сергій Притула знайшов особисте щастя з Катериною Сопельник

Пройшло 2 роки з моменту розлучення і Сергій Притула зміг віднайти особисте щастя з новою дівчиною. Обраницею шоумена стала Катерина Сопельник, а познайомились вони на знімальному майданчику.

Спочатку їх стосунки були суто робочими, але після розлучення Притули з колишньою дружиною — перевтілились в повноцінний любовний роман.

Сергій Притула з дітьми та дружиною
Сергій Притула з дітьми та дружиною

Невдовзі після другого весілля Сергій Притула зізнався, що відчуває себе максимально щасливою людиною. Адже щодня він повертається додому, де його чекає кохана жінка.

В шлюбі у подружжя народилось дві донечки: Соломія і Стефанія. Відомо також, що Сергій з Катериною планували народити третю дитину, але ці плани довелось відкласти через повномасштабне вторгнення.

В наступному році Сергій Притула і Катерина Сопельник відсвяткують 10 років із дня вступу до шлюбу — оловʼяне весілля.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.