“Потап VS Потап”: чоловік Каменських зіграв в баскетбол і здивував своїм опонентом – його зменшена копія

Потап за кордоном встигає не тільки нові пісні створювати, але й приділяє увагу спорту. Нещодавно музикант провів вільний час на баскетбольному майданчику із своєю зменшеною копією.

Український музикант Потап продовжує життя за кордоном і зовсім не звертає уваги на хейтерів. Поки у соціальних мережах йому дорікають тим, що в надскладний час він залишив Батьківщину напризволяще — сам Потап не гає часу дарма. Усі негативні емоції він скидає на спортивному майданчику.

Днями артист вирішив присвятити вільний час грі в баскетбол. Віднайшовши у дворі посеред багатоквартирних будинків майданчик з баскетбольним кільцем — Потап запросив до гри… Потапа. Насправді, у баскетбол він грав не із самим собою, а з 15-річним сином Андрієм Потапенко.

Єдиний син Потапа народився в шлюбі з кінопродюсеркою Іриною Горовою. Зараз хлопець зовсім дорослий і цілком може позмагатись із знаменитим татусем у спортивній вправності.

Під час спільної гри Потап-старший у жовтих шортах продемонстрував спадкоємцю справжній майстер-клас по грі у баскетбол. Він з першого разу забив мʼяча у кільце з великої відстані.

Potap VS. Potap — підписав родинне відео зірковий батько.

В коментарях під відео, звісно ж, не обійшлось без хейту. Дехто з користувачів назвав батька та сина “уклонистами” замість баскетболістів. Інші ж зазначили, що хлопці — справжні патріоти.

Олексій Потапенко і його син Андрій
Олексій Потапенко і його син Андрій

Однак коментарів щодо гри двох поколінь однієї родини було все ж більше. Один з дописувачів зазначив, що Андрій більше схожий на маму, Ірину Горову, аніж на Потапа.

Обожнюю сімейні відео. Класні обоє – зазначила ще одна користувачка.

Спільний син Олексія Потапенка та Ірини Горової, Андрій — народився 6 вересня 2002 року.

В хлопця є зведена сестра по лінії мами — 26-річна Наталія Горова. Старшу доньку колишня дружина Потапа народила від Юрія Горового.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.