Куди ділася фаворитка Меладзе Бушміна: 35-річна Єва втекла від багатія-чоловіка зі скульптором з Одеси

Єва Бушміна – одна із найяскравіших випускниць проекту "Фабрика зірок-2" та улюблениця композитора Костянтина Меладзе. Куди зникла артистка і чим зараз займається? "Один Факт" розповість подробиці.

Єва Бушміна — одна з найбільш популярних випускниць українського проекту “Фабрика зірок-2”. Справжнє імʼя артистки – Яна Швець, а в її творчій карʼєрі був і досвід творчих виступів в складі гурту “ВІА Гра”.

Улюблениця Костянтина Меладзе в українському шоу-бізнесі змогла віднайти свою нішу і своїх фанатів. Але після початку повномасштабного вторгнення жодного разу не висловила своєї громадянської позиції.

До своєї популярності у складі гурту “ВІА Гра” Бушміна встигла добре себе зарекомендувати як бек-вокалістка Насті Каменських і гурту “Авіатор”.

Справжній успіх до Єви Бушміної прийшов після того, як її помітив композитор та продюсер Костянтин Меладзе. Він запросив дівчину до складу гурту “ВІА Гра”. В творчому колективі артистка виступала з 2010 по 2012 роки і заспівала багато пісень, які стали хітами (“День без тебя”, “Пошёл вон” та інші).

Далі Єва Бушміна вирішила піти у вільне плавання та розпочала сольну карʼєру. Артистка змінила сценічне імʼя на Layah, створила декілька музичних альбомів і відеокліпів.
Декілька відеоробіт для Бушміної створила одеситка Таня Муіньо, яка відома своїм співробітництвом із відомими світовими зірками (Дженіфер Лопес, Кеті Пері та інші).

Сольна карʼєра Єви Бушміної в гору не пішла. Останніми роками в її творчому репертуарі зʼявлялись пісні тільки на російській та англійській мовах. Зараз артистка живе у Франції.
Бушміна виїхала за кордон ще до початку повномасштабного вторгнення. Разом із нею поїхав і її чоловік — скульптор з Одеси Денис Гріщук.

Від стосунків з бізнесменом Дмитром Лановим в Єви Бушміної підростає донька Едіта. Зараз дівчинці 11 років.

Єва Бушміна продовжує іноді записувати пісні, а ще захопилась разом із чоловіком Денисом новим хобі — з еротичним підтекстом. Пара демонструє у соціальних мережах фото 18+ і продає відверті світлини на сервісі OnlyFans.

Від початку повномасштабного вторгнення ані Бушміна, ані її цивільний чоловік Денис Гріщук ніяк не коментували ситуацію в рідній країні. Свою сторінку у соцмережах артистка продовжує вести на російській та англійській мовах.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.