Не холостяк, як думають всі: зірка “Дизель шоу” Євген Сморигін показав, як виглядає його реальна дружина

Євген Сморигін — популярний артист, що встав популярним завдяки участі в гумористичному проекті "Дизель шоу". Він — не холостяк, як вважають багато прихильників. Його дружина — особа не публічна.

45-річний актор “Дизель шоу” Євген Сморигін народився у білоруському місті Мінськ, але своє доросле життя вирішив поєднати з Україною. В 2006 році, коли білоруська команда КВК “ЧП” припинила своє існування – Сморигін, що вже рік жив в Україні, вирішив спробувати свої сили в телевізійних проектах.

В команді проекту “Дизель шоу” Євген Сморигін працює майже 10 років. Гумор став невідʼємною частиною його життя, але й поза телевізійним екраном артист не втрачає часу дарма. В нього є своя велика родина: дружина Лідія і троє дітей.

Євген Сморигін показав, як виглядає його дружина
Євген Сморигін показав, як виглядає його дружина

Кохана жінка артиста Євгена Сморигіна Лідія – за освітою економіст. Подружжя виховує трьох дітей: Єлизавету, Олександра та Олексія. Взагалі гуморист не любить довго розповідати про особисте життя. На його думку – все, що стосується родини, повинно залишатись поза сценою. Таємничість щодо сімейного життя свого часу призвела до пліток щодо роману Сморигіна з колегою по “Дизель шоу” Вікторією Булітко.

Насправді між ними ніяких романтичних стосунків немає і бути не може. Адже в Євгена Сморигіна є кохана дружина. Артист заради неї та трьох дітей вирішив змінити громадянство і після початку повномасштабного вторгнення активно зайнявся цим процесом.

Євген Сморигін і його родина
Євген Сморигін і його родина

Євген та Лідія Сморигіна познайомились багато років тому. Майбутнє подружжя мешкали по сусідству і спочтаку мали просто дружні стосунки. Довгий час відносини між Євгеном та Лідією не виходили за межі добросусідських. Побачивши один одного – майбутні чоловік і дружина вітались та розходились по сусідських домівках.

Але одного разу все змінилося. Євген вирішив запросити на чай дівчину Ліду, яка йому дуже подобалась. Так і розпочався їх роман, що згодом перевтілився у родину.

Євген Сморигін з дружиною та дітьми
Євген Сморигін з дружиною та дітьми

У соціальних мережах Лідія Сморигіна іноді зʼявляється поряд із зірковим чоловіком та дітьми. Тому шанувальники мають змогу бачити, як виглядає супутниця життя їхнього кумира.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.