Всі троє нічим не схожі на Андрія Дикого: 43-річна Лілія Ребрик показала рідкісні сімейні фото з дітьми

Зіркова ведуча Лілія Ребрик три місяці тому стала мамою втретє. Тепер на її особистій сторінці у соціальних мережах зʼявляється ще більше світлин із донечками.

Телеведуча Лілія Ребрик насолоджується третім материнством та вчить на своєму прикладі, як треба цінувати кожну хвилину життя.

Зірка українського телебачення часто ділиться на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Instagram світлинами із своїми трьома донечками. Перед камерою Ребрик завжди постає усміхненою та щасливою. Особливо вона полюбляє фільмувати миті родинного життя у заміському маєтку, де живуть і вона сама, і її діти, і чоловік Андрій Дикий.

Днями Лілія Ребрик оприлюднила чергову порцію родинних світлин та розповіла, як проводять це спекотне літо її маленькі дівчатка. Наймолодша з сестричок – Адель, поки що потребує багато уваги з боку зіркової матусі. Дівчинка багато спить і полюбляє грудне молоко. Нещодавно новонароджена принцеса відвідала свій перший світський захід разом із мамою. Лілія Ребрик вдягнула донечку у сліп та носочки з мереживним кантиком.

Старші доньки Лілії Ребрик та Андрія Дикого — обирають свій досуг самостійно. Найстарша Діана обожнює атмосферу літніх таборів, а для Поліни справжнім щастям стає купання в літньому дитячому басейні, встановленому прямо посеред двору.

В дозвіллі дівчат знаходиться час і для навчання. Наприклад, Поліна з Діаною проходять літні курси від мережі ІТ-академій для дітлахів віком 5-17 років.

Всі троє доньок Лілії Ребрик зовсім не схожі на свого мужнього татуся Андрія Дикого, який зараз боронить українську державу. Рисами обличчя вони більше пішли у знамениту маму. Однак, на батьківську любов це ніяким чином не впливає. Усі троє доньок Андрія Дикого завжди відчувають турботу з боку батька і матусі.

В них є все, що треба для того, щоб навчатись, розвиватись і просто бути щасливими дітьми навіть у нинішній ситуації, яка склалась в Україні.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.