“Свавілля”: Джамала вперше прокоментувала втрату сімейного майна в Криму і розповіла, кому воно належало

Співачка кримськотатарського походження Джамала вперше прокоментувала втрату родинного майна в Криму. Що саме сказала артистка і які слова підібрала, щоб охарактеризувати вчинок росіян? Читайте далі.

Співачка Джамала провела своє дитинство та юність в Криму. Разом із батьками майбутня артистка жила в селищі Малорічінське поблизу Алушти. Сюди родина Джамали переїхала в 1989 році з Киргизії.

Після окупації півострова росіянами в 2014 році співачка залишилась жити та працювати в Україні. Нещодавно стало відомо, що усе кримське майно, яке належало батькам Джамали – привласнила собі окупаційна влада. Цей процес назвали націоналізацією, але артистка з цим категорично не згодна.

Джамала вважає те, що відбулося — незаконним привласненням. Вона не збирається опускати руки та замовчувати те, що сталось на її малій Батьківщині.

Після привласнення майна росіяни заявили, що воно раніше належало Джамалі. Артистка спростувала цю інформацію. Дім на Кримському півострові цілком і повністю належав її батькам.

Переможниця “Євробачення 2016” назвала так звану націоналізацію свавіллям і безпідставним привласненням чужого маєтку росіянами.

Це репресії. Це — депортація в сучасності. Це ще раз демонструє самочинство, яке коїть російська влада — зазначила Джамала.

Артистка співставила події, що в наші часи відбуваються в окупованому Криму — із знущаннями з боку радянської влади в останні місяці Другої світової війни.

Джамала висловилась про втрату майна в Криму
Джамала висловилась про втрату майна в Криму

Джамала повідомила, що до майна в Криму вона не має жодного відношення. Дім повністю знаходився у власності її батьків. Співачка зазначила, що цей кримський маєток вони будували протягом 20 років, здобуваючи для цього гроші і будівельні матеріали виключно власними зусиллями.

Сусанна Джамаладінова відзначила, що саме її в росії оголошено в міжнародний розшук. Але не зовсім зрозуміло, до чого тут її батьки.

Джамала відразу визначила свою громадську позицію і наголосила, що мовчати з приводу того свавілля, яке чинять росіяни зараз — точно не буде.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.