“Так, я чув про таке”: брат Марії Яремчук вперше зізнався, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Нарешті стало відомо, хто є батьком сина Марії Яремчук, якій тривалий час приписували роман з Олександром Пономарьовим - що розповів брат співачки?

Дмитро Яремчук розповів про стан стосунків між нащадками відомого виконавця і висловився щодо чуток про можливе батьківство дитини Марії, яка нещодавно стала матір’ю. Дмитро разом із братом намагався підтримувати зв’язок із Марією, привітавши її з народженням сина, але не отримали відповіді на свої привітання. Він пояснив, чому, на його думку, Марія вирішила проігнорувати їхні повідомлення.

Сини Назарія Яремчука, Дмитро і Назарій, мають кожний сімʼю та навіть одружились в один день. Для Дмитра це був вже другий шлюб, оскільки його перша дружина Наталія є донькою кримського політика Сергія Куніцина. Кожен із братів має по троє дітей.

Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини
Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Марія Яремчук народилась у другому шлюбі Назарія Яремчука, нечасто зустрічається з братами, проте вони іноді підтримують зв’язок. Востаннє, навесні, вона звернулася до Дмитра з питанням щодо авторських прав на деякі твори їхнього батька. Дмитро та його брат погодилися на це прохання.

Дмитро поділився, що вони з братом привітали Марію з днем народження її сина, але на їхнє привітання відповіді не отримали. Він зазначив, що така поведінка є звичною для них, оскільки їхні стосунки з Марією є досить неоднозначними, і в минулому вона також не вітала їх з народженням їхніх дітей. Дмитро згадав, що в засобах масової інформації з’являлися припущення про те, що батьком сина Марії міг бути співак Олександр Пономарьов, однак він розповів, що сумнівається в цьому.

Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини
Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Необхідно зазначити, що після розлучення з першою дружиною Оленою, Дмитро і його брат Назарій залишилися жити з батьком у Чернівцях, тоді як їхня мати переїхала до Києва, де вдруге вийшла заміж і народила ще одну дитину. Пізніше Назарій також створив нову сім’ю з дружиною Дариною, і у них народилася дочка, яку назвали Марічка.

Нові статті

Схожі статті

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.