“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Телеведучий Тімур Мірошніченко разом із дружиною Інною днями, нарешті, став батьком вчетверте. Зіркове подружжя прийняло до своєї великої родини другу названу дитину. Тепер в Марка, Мії та Марселя є старша сестричка, яку звуть Ангеліною. Дівчинці 8 років і вона зараз — найстарша серед своїх названих братиків та сестричок.

Ангеліна разом із названими батьками, братами і сестрою
Ангеліна разом із названими батьками, братами і сестрою

Родина Мірошніченків вже встигла провести свій перший вікенд у новому складі. У вихідні, коли світло вимкнули надовго – зіркове подружжя разом із 4-мя дітлахами відправились на прогулянку. За словами Тімура Мірошніченка — гуляли вони до 10-ї години вечора і ласували піцою.

Багатодітний батько зізнався, що Ангеліна їла піцу вперше і навіть не знала, як її потрібно тримати в руках. Тому дорослим довелось пояснювати дитині такі прості і очевидні, здавалося б, речі. Мірошніченко зазначив, що цей досвід виявився для нього доволі цікавим.

Адже Ангеліна по факту – старша за трьох його інших дітей. Але деякі корисні у побуті навички ще не засвоїла (на відміну від Мії, Марка і Марселя).

Також Тімур Мірошніченко розповів, що інші діти чекали на поповнення в родині. Батьки розповіли їм, що скоро в оселі зʼявиться 8-річна дівчинка. Мія і Марк спеціально для названої сестрички записували відео і надсилали їй.

Родина Тімура та Інни Мірошніченко
Родина Тімура та Інни Мірошніченко

Тімур та Інна Мірошніченко вперше познайомились із Ангеліною місяць тому. Для очної зустрічі з дівчинкою їм довелось подолати велику відстань і перетнути кордон. Адже дитячий будинок, в якому жила їх названа донька – в 2022 році був евакуйований до Польщі через повномасштабне вторгнення.

За словами Мірошніченка – найбільше на зустріч з Ангеліною чекала їх рідна донька, 6-річна Мія. Вона дуже хотіла мати старшу сестричку і розповідала батькам, що вони будуть спати разом в одній кімнаті, але Ангеліна займе верхню полицю в двох-ярусному ліжечку.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?