Як Полякова і Падалко: Джамала пояснила, чому забрала синів у бабусь з дідусями і повернула до України

Джамала, яка більше місяця тому народила третього сина, протягом вагітності знаходилась в Україні. Поряд з нею були і старші сини. Вона розповіла, чому наважилась повернути хлопців додому, в Україну.

Українська співачка Джамала трохи більше, ніж місяць тому народила третього синочка, Аліма. Протягом усіх девʼяти місяців вагітності співачка знаходилась в Україні і лише іноді виїжджала за кордон — щоб прийняти участь у благодійних заходах, спрямованих на підтримку ЗСУ.

Поряд з артисткою в рідній українській домівці знаходились і її старші синочки, Емір-Рахман і Селім-Гірай. Від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Джамала відправила хлопців за кордон, до Польщі. Там вони жили разом із батьками чоловіка артистки (своїми дідусем та бабусею).

Така ситуація стала справжнім випробуванням для співачки. Вона сама в цей час залишалась в Україні і не мала змоги насолоджуватись живим спілкуванням із дітьми. Артистці доводилось переживати серйозні емоційні гойдалки та переїжджати з країни в країну.

Коли ти поруч із дітьми й готуєш їм борщ, то здається, що всі, крім тебе працюють на користь країни, а коли їдеш – серце навпіл – розповіла Джамала.

Також артистка зазначила, що це випробування для неї стало доволі болісним. Але потроху вона навчилась пробачати саму себе і не перейматись, що не має змоги завжди бути поряд зі своїми хлопчиками.

Коли Джамала дізналась, що вагітна третьою дитиною – то вирішила повернути старших дітей до України. За словами артистки, їй було дуже важливо, щоб сини були задіяні в цьому неймовірному процесі та разом з нею очікували на народження братика. Багатодітна матуся пригадала, як хлопці торкались її великого живота і задавали їй смішні та серйозні запитання.

Все це дрібниці. Але ці дрібниці – дуже важливі! – пояснила зірка.

Джамала вважає, що ухвалила дуже правильне рішення, коли повернула синів з Польщі до України. Адже вони Селім-Гірай та Емір-Рахман мали змогу піклуватись про наймолодшого братика ще до його появи на світ.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.