Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

Катерина Осадча та її чоловік, шоумен Юрій Горбунов, святкували 7 річницю свого весілля. Подружжя, яке вже сім років разом, відзначило цю важливу дату з особливими враженнями. Осадча пригадала, що їхнє весілля відбулося за два тижні до народження їхнього сина Івана.

Вона з приємністю поділилася спогадами про той день, коли вони вирішили піти до РАЦСу навіть за суворої ожеледиці, коли вона була вже “круглою, як кулька”, так як була вагітна. Катерина висловила свою вдячність Юрію за всі спільні роки, за спільні спогади і всі труднощі, які вони разом пережили.

Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною
Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною

Катя Осадча не приховує свої почуття та відкрито ними ділиться, висловлюючи свою вдячність чоловіку за 7 років життя, за всі спогади та труднощі, які вони пройшли разом, за підтримку та дітей.

Нагадаємо, що їхній роман почався після знайомства на концерті італійського співака Лучано Паваротті у 2005 році. Пара зустрічалась на різних світських заходах і працювала на одному телеканалі. Однак їхня справжня близькість розкрилася на зніманнях проєкту “Голос. Діти”, де вони обидва були ведучими. Після вечірніх зйомок шоумен завжди відвозив Катю додому, що сприяло їхнім глибшим відносинам.

Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною
Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною

Згодом Катерина Осадча та Юрій Горбунов зізналися у коханні один одному, проте спочатку їхні стосунки вони тримали в секреті. Ведуча пригадувала, що саме Юра зробив перший крок у стосунках, але ініціаторкою визнання стосунків стала вона. Пара утримувалася від публічних зізнань про свій роман, прагнучи зберегти приватність.

Лише після весілля та народження першого сина вони вирішили підтвердити свій роман публічно. Їхнє весілля відбулося у 2017 році, але пара відмовилася від гучного святкування, віддавши перевагу інтимній весільній вечірці. Організацією святкування займалися друзі молодят, які прагнули зробити для них приємний сюрприз.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.