“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Переможниця другого сезону кулінарного проекту “МастерШеф” Ліза Глінська у соціальних мережах поділилась із прихильниками сумною новиною. В неї вмер домашній улюбленець – кіт Джек.

Зірка кулінарного шоу в Instagram показала добірку світлин із зеленооким пухнастиком. Глінська не стала ділитись подробицями того, що саме сталось із її котиком і через що він побіг по веселці. Вона побажала улюбленцю легких хмаринок та наголосила, що він назавжди залишиться в її серці.

В коментарях свої співчуття Глінській висловили Надія Матвєєва, Ольга Сумська і ще понад 400 інших користувачів та підписників.

В будинку судді “МастерШефу” живе відразу декілька котів. Раніше Ліза Глінська розповідала, що дуже любить своїх домашніх улюбленців, але одного пухнастика їй замало.

Взимку 2019 року в Глінської оселився кіт на імʼя Нічик. Оскільки на той момент вона була не завантажена роботою, то могла приділяти улюбленцю багато часу. Згодом В Лізи зʼявилася купа справ і вона стала все рідше появлятися вдома. Задля того, аби Нічик не нудьгував, поки господиня не поряд – кулінарка прийняла рішення та… взяла додому ще одного кота.

Другого пухнастика назвала Блек Джеком, але в домашній обстановці частіше кликала його Джекусіком. Шестимісячного котика Глінська віднайшла в розпліднику під Києвом і забрала його додому.

Ліза Глінська зізнавалась, що імена для своїх котиків вона обирала не самостійно. Пухнастиків назвали Блек Джеком та Ніккі в розпліднику, де вони мешкали до того, як оселились в її будинку.

Кошача господиня розповідала, що її домашні улюбленці дуже цікаві, але… кардинально різні за своїм характером. Нічик за розміром був менший за Блек Джека, та за віком – молодший.

В спогадах про Джека, який днями покинув турботливу господиню назавжди, Глінська пригадувала – цей кіт був великим, наче комір. Дуже полюбляв моститись на шиї або ж – залазити на голову.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.