“Без Пономарьова не було б такої Марічки”: все почалося з “Голосу країни” – історія доньки Назарія Яремчука

31-річна співачка Марія Яремчук стала відомою не тільки завдяки батькові, Назарію Яремчуку. Велику роль в творчому становленні талановитої дівчини зіграв і… Олександр Пономарьов.

Марія Назарівна Яремчук – 31-річна співачка, яка в 2014 році представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”, змогла вийти у фінал і посісти 6 місце.

Марія народилась в родині народного артиста України і співака Назарія Яремчука. З дитинства дівчина полюбляла співати пісні – здебільшого українською мовою. Іноді в репертуарі молодої артистки зʼявляються пісенні твори на англійській та російській мовах.

Всесвіт нагородив Марію Яремчук справжнім пісенним талантом і чудовим голосом. Потужний поштовх до розвитку творчої карʼєри їй надала участь в українському шоу “Голос країни. Нова історія”. В 2012 році Марія потрапила на цей конкурс і виступала у складі команди зіркового тренера Олександра Пономарьова.

Співачка змогла вийди до фіналу талант-шоу і посісти 4 місце, позмагавшись у таланті із іншими трьома учасниками, серед яких були Павло Табаков, Назар Савко та Ангеліна Моняк.

Під час виступу у півфіналі пісенного конкурсу талантів Марії Яремчук довірили виконувати надскладну пісню, тому вона іноді не могла взяти занадто високі ноти. Втім, це не завадило артистці обійти в змаганні Кирила Туриченка та вирватись до фіналу.

Марія Яремчук на талант-шоу Голос країни виступала в складі команди тренера Олександра Пономарьова
Марія Яремчук на талант-шоу Голос країни виступала в складі команди тренера Олександра Пономарьова

Марія Яремчук – дівчина з яскравою зовнішністю, власною харизмою і красою, а також – приголомшливими вокальними даними. На сцені співачка виступає з 6-ти років. В творчому репертуарі виконавиці – не тільки власні пісні, але й твори її батька – славетного Назарія Яремчука. Її пісні завжди торкаються потаємних струн людської душі, а у відеокліпах Марія має змогу продемонструвати світові й власну акторську майстерність.

Деякі прихильники порівнюють Яремчук з голосистою американкою Ріанною. І дійсно, зовні дівчата трохи схожі одна на одну.

Прихильники порівнюють Марію Яремчук з Ріанною
Прихильники порівнюють Марію Яремчук з Ріанною

Після участі у “Голосі країни 2” Марія Яремчук не зупинилась на досягнутому. В її творчій біографії є ще декілька вагомих перемог. Одна з них — це шосте місце в міжнародному конкурсі “Євробачення”, фінал якого пройшов 10 травня 2014 року. Там Яремчук набрала 113 балів.

Нові статті

Схожі статті

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.

Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.