“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” приголомшив новиною про поповнення в родині

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив приголомшливу новину. Виявляється, що його дівчинка вагітна і недовзі він стане… дідусем. Що тут і до чого в цій історії – розібрався "Один Факт".

Суддя та шеф-кухар з телевізійного проекту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво” поділився на своїй сторінці в Instagram приголомшливою новиною. У зворушливому відео 52-річний колумбієць зізнався, що скоро стане… дідусем.

Не вірю в це. Моя дівчинка вагітна — розповів про величезне щастя гуру кулінарного мистецтва.

В короткому відеоролику, яке Хіменес-Браво доповнив цим дописом — помітна процедура УЗД, яку виконують лікарі. На екрані не зрозуміло, хто саме народиться в Ектора. Але вже в наступному кадрі зʼявляється… кудлата собачка шеф-кухаря на імʼя Лупіта і все встає на свої місця.

Вагітною виявилась не таємнича донька кулінара, а його пухнаста домашня улюблениця. І невдовзі щасливий Ектор Хіменес-Браво чекає на поповнення. В його маленькій родині народяться цуценята.

Відео зворушило численних прихильників зірки телешоу “МастерШеф”. Багато хто почав вітати майбутнього дідуся із поповненням. Серед привітальних повідомлень у коментарях можна побачити і допис Володимира Ярославського:

Клас! Мої вітання! – написав він.

Інші ж користувачі побажали собачці легких пологів та нагадали пану Ектору, що вже зараз можна готувати пелюшки із дитячою колискою. Деякі з прихильників шеф-кухаря зазначили, що дуже чекають на гендер-паті, а хтось жартома написав:

Ектор, ви – збоченець (жартую)!

Чи влаштує Хіменес-Браво гендер-паті за порадою своїх підписників – наразі невідомо. Також суддя “МастерШефу” не повідомив, скільки цуценяток народиться в його улюблениці Лупіти. Нерозгаданою залишилась і ще одна інтрига: хто ж насправді батько цуценят собачки і чи буде він приймати участь у вихованні нащадків.

Нові статті

Схожі статті

Знайомство на роботі і пропозиція через 1.5 місяці: Христина Решетнік пригадала, як дружиною стала

Дружина ведучого телешоу "Холостяк" Григорія Решетніка пригадала той час, коли ще не була заміжня. Блогерка та багатодітна мама розповіла, якою була пропозиція руки та серця від коханого Григорія.

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.