“На честь бабусі”: Катя Репяхова розсекретила ім’я для доньки, яку мріє народити 58-річному Віктору Павліку

Катерина Репяхова – дружина співака Віктора Павліка. Дівчина молодша за обранця на 28 років, але все одно має просту жіночу мрію – народити коханому донечку. І вже придумала для дівчинки імʼя.

Блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вже давно розповіла про одну з найголовніших своїх мрій. Вона бажала б народити чоловікові ще одну дитину – донечку.

Нещодавно Каті Репяховій виповнилось 30 років і вона зізналась, що до другої вагітності – готова. Єдине, що стає перепоною на шляху до мрії – це позиція самого Віктора Франковича.

Український виконавець має певні побоювання, що через свій поважний вік не встигне виховати свою дитину.

Втім, Катя Репяхова і не думає про те, щоб від своєї мрії відмовлятись. Зараз блогерка виїхала з України на відпочинок до Ізраїлю разом із маленьким синочком Михайликом. Там вона знаходить час не тільки на відпочинок, але й на те, щоб поспілкуватись із своїми численними прихильниками та підписниками у соціальних мережах.

Одна із найулюбленіших рубрик Репяхової – відповіді на питання, які хвилюють користувачів соціальних мереж. Наприклад, нещодавно дівчину спитали, як саме вона б хотіла назвати ще не народжену донечку?

Катя Репяхова надала просту у зрозумілу відповідь:

Олександра

Далі блогерка пояснила, чому саме таке імʼя обрала для донечки. Виявляється, що цей вибір був зроблений нею не просто так. Адже саме Олександрою звуть рідну маму Віктора Павліка. На думку Репяхової – таке імʼя дуже личитиме дівчинці.

Катя Репяхова розповіла, як хоче назвати майбутню доньку
Катя Репяхова розповіла, як хоче назвати майбутню доньку

Свою свекруху Катерина називає світлою і доброю людиною і тому мала б за честь назвати ще не народжену доньку її імʼям. Окрім цього дружина Віктора Павліка розповіла, як саме вона в родині називає свого зіркового чоловіка.

Імовірно, багато хто з користувачів соціальних мереж, що підписані на Репяхову – помітили, що вона часто звертається до співака за імʼям та по-батькові: Віктор Франкович.

За словами Каті – робить вона так, тому що… їй просто подобається такий формат звернення.

Катя Репяхова пояснила, чому називає чоловіка по імені і по-батькові
Катя Репяхова пояснила, чому називає чоловіка по імені і по-батькові

Хтось з прихильників може сприйняти таке звернення, як знак поваги артисту, що на 28 років старший від дружині. Однак цю версію Репяхова спростувала, зазначивши, що її звернення ніяким чином із різницею у віці не повʼязане.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?