Справжня красуня без гриму мами Сердючки: 55-річна Інна Білоконь показала, як виглядає у реальному житті

Інна Білоконь зачаровує своїм образом "мами" Вєрки Сердючки та вміло перевтілюється кожного разу, але чи знали ви, як виглядає акторка без тонни гриму?

Інна Білоконь народилася у Полтаві 27 березня 1968 року. Свою акторську кар’єру вона розпочала в естрадному театрі мініатюр “Компот”. Пізніше, в кінці 80-х років, вона зустріла Андрія Данилка, коли той вступив до торгово-кулінарного ПТУ після того, як його не прийняли до музичного училища. На той час Інна була старшою за Андрія на п’ять років.

Вона описувала Данилка як мовчазного, але здатного на несподівані вчинки, які залишалися в пам’яті назавжди. З перших днів існування “Театру пародій Андрія Данилка”, Інна Білоконь була поруч з ним, виконуючи провідні ролі у його виставах.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає без тонни макіяжу
Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає без тонни макіяжу

Згодом Інна Білоконь здобула визнання як актриса театру Андрія Данилка та стала відомою завдяки своїй виразній ролі Інни Адольфівни, матері Вєрки Сердючки. В її кар’єрі всі виступи на екрані та сцені пов’язані з цим персонажем, який вимагав від неї носити рідкісне вбрання. Вона вдало використовувала одяг, що імітує збільшення фігури, а також грим, як у бабусі та хустку на голові, щоб створити образ, який підсилює враження старіння.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає без тонни макіяжу
Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає без тонни макіяжу

У реальному житті Інна Білоконь має неймовірну натуральну красу та акторка заворожує глядачів не лише своїм талантом і гумором, але й захоплюючою зовнішністю. На фотографіях разом зі своїм чоловіком вона випромінює щастя, яке підкреслює її гарні риси обличчя з червоною помадою.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає без тонни макіяжу
Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає без тонни макіяжу

На іншому знімку, де вона зображена з молодим Андрієм Данилко, вони майже непізнавані своєю природною свіжістю, демонструючи юний вигляд у повсякденному вбранні. Відсутність макіяжу на її обличчі підкреслює її природність і жіночність, що дозволяє акторці вільно виражати себе і показувати свою справжню сутність.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?