Не холостяк, як думають всі: 41-річний Євген Кошовий здивував виглядом своєї дружини, яка не з “Кварталу-95”

Комедійний актор Євген Кошовий у шлюбі з Ксенією 17 років та зіркове подружжя виховує двох донечок: як зірка "Кварталу-95" підкорював серце жінки?

Український актор та комік Євген Кошовий є відомий своїм бажанням уникати публічності у своєму особистому житті. Він із своєю дружиною Ксенією вже протягом 17 років та подружжя виховує двох донечок: Варвару та Серафиму.

Євген Кошовий поділився в одному з інтерв’ю, що з часом він лише ще більше покохав свою  дружину, переконавшись, що це є не просто звичкою або прив’язаністю, а глибоким розумінням і взаємопідтримкою. Він описав їхні стосунки як відкриту книгу, де з кожним роком вони вивчають одне одного все глибше, залишаючись разом і підтримуючи один одного.

Євген Кошовий показав, як виглядає його дружина Ксенія
Євген Кошовий показав, як виглядає його дружина Ксенія

Євген розповів історію своєї любові до Ксенії. Він зауважив, що вперше закохався в неї, коли побачив її вперше,, тобто це було кохання з першого погляду, але на початку вона сприймала його як учасника “Кварталу 95”. Під час перших трьох місяців він активно писав їй, не шкодуючи грошей на подарунки та ресторанні вечері. З часом вони проводили більше часу разом, і згодом Ксенія переїхала до Євгена, коли той мешкав у квартирі, яку орендував.

Євген Кошовий показав, як виглядає його дружина Ксенія
Євген Кошовий показав, як виглядає його дружина Ксенія

Сімейна взаємодія Євгена і його дружини є невичерпним джерелом особистого зростання і взаєморозуміння. Вони розглядають її як постійну подорож, де кожен новий момент відкриває їхні стосунки з різних сторін.

Комедійний актор висловлюється про свою дружину як про вражаюче талановиту і чутливу особу, яка завжди викликає в нього захоплення. Він також підкреслив, що має повну довіру до неї в фінансових питаннях. Пара проводить багато часу разом, насолоджуючись переглядом серіалів, спільними вечерями і також проводять час з дітьми.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?