Не холостячка, як думають всі: 58-річна Алла Мазур розкрила таємниці свого особистого життя – хто є обранцем

Алла Мазур у кадрі постає сильною жінкою та про своє особисте життя майже не говорить, відомо лише, що телеведуча має сина Артема, але чи є у зірки чоловік?

Алла Мазур відома своїм бажанням зберігати особисте життя поза увагою публіки, зірка фокусується на своїй професійній діяльності, що дозволило їй досягти значних успіхів у журналістиці. Незважаючи на це, з’явилися чутки про те, що у неї є син на ім’я Артем, який з’явився в результаті її стосунків з не названим чоловіком.

Однак з’явилось фото, де Алла Мазур поруч з сином на шкільному святі та в Артема був бейджик, на йому вказане прізвище Бондаренко, що може свідчити про його батька.

Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком
Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком

У всіх джерелах, де висвітлено інформацію про Аллу Мазур, зазначено, що вона є незаміжньою. Протягом багатьох років серед телеведучих і її фанатів ходили чутки про те, що вона підтримує романтичні стосунки з колегою, Робертом Опалеником, відомим телевізійником з Закарпаття, який працює на каналі “1+1” вже понад двадцять років. Однак насправді досить сумнівно, що саме він є батьком її сина.

Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком
Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком

Згідно з певними джерелами українських ЗМІ, Алла можливо знаходиться у шлюбі з Робертом Опалеником. Чутки підкріплюються спостереженнями колег, які помічали їх разом не лише на роботі, а й на різних світських заходах.

Роберт Опаленик зізнався журналістам, що він має багаторічний досвід співпраці зі своєю дружиною в рамках програми новин ТСН, що може вказувати на Аллу Мазур. Він також зазначив, що в нього є декілька дітей. Більше він не уточнив деталей щодо свого особистого життя, але чоловік поділився загальними характеристиками їхньої спільної роботи, включаючи здатність Алли Мазур адаптуватися до різних викликів, що виникають у програмі.

Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком
Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком

Зірка розпочала свою кар’єру в журналістиці на початку 1990-х років і з 1997 року працює у Телевізійній службі новин. Вона відома як одна з провідних ведучих в українському телевізійному просторі. У своєму особистому блозі Мазур часто ділиться з підписниками різними аспектами її професійного життя.

Нові статті

Схожі статті

Схожість зашкалює: 49-річний Святослав Вакарчук показався разом із мамою – однакові губи, ніс та очі

Святослав Вакарчук хоч і публічна людина, але про своє життя мало що розповідає, співак досі офіційно не сказав, хто його дружина, але свою маму соліст "Океану Ельзи" публікує часто - як виглядає?

В березні 2025-го: уряд України проведе масштабну індексацію пенсій. Хто отримуватиме на 17% більше?

Український кабінет міністрів запланував провести масштабну індексацію пенсій. Хто зможе отримувати на 17% більше вже з березня 2025 року? "Один Факт" розбирався в деталях.

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.