Йому приписували роман з Нелею Шовкопляс: зірка 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце

Телеведучий Єгор Гордєєв має велику прихильність серед його глядачів, але про особисте життя він говорить мало - чи перебуває чоловік в романтичних стосунках?

У популярного ведучого ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Єгора Гордєєва завжди є багато шанувальників, які цікавляться не лише його телевізійною роботою, а й особистим життям. Протягом останніх місяців його ім’я пов’язували з Нелею Шовкопляс, його колегою з програми, але сам ведучий не поспішав підтверджувати ці чутки.

На запитання про особисте життя Єгор Гордєєв завжди відповідав роздумливо. Він пояснив, що йому не завжди подобалося привертати увагу на свої стосунки, які, за його словами, не завжди були серйозними і тривалими.

Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце
Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце

Чутки про роман із Нелею Шовкопляс набували все більшої популярності, але самі герої цих чуток уперто заперечують будь-які романтичні стосунки. Єгор висловлює сумніви у правдивості подібних слухів і вважає, що це лише фантазія глядачів і їхні бажання.

Єгор Гордєєв охоче висловлює своє розчарування стосовно поширення подібних чуток і вважає цю ситуацію прикладом того, як швидко можуть з’явитися необґрунтовані чутки і історії там, де насправді немає нічого цікавого для обговорення.

Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце
Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце

На даний момент Єгор є холостяком, який живе сам у своєму житлі. Журналістка, що спілкувалася з ним, не змогла дізнатися більше деталей його особистого життя. Він ніколи не був одружений і самостійно виховує свого собаку Джума та двох котів. Ведучий визнає, що шукає “маму” для своїх улюбленців і вірну супутницю життя, але вважає, що це завдання важке.

Телеведучий вважає, що пошук ідеальної партнерки є неправильною установкою. Для нього головним фактором є хімія між партнерами. Він вважає, що дівчина – це не об’єкт, який можна вибрати за певними параметрами, схожими на вибір товару.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?