Несподіванка під час виступу: соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин впав прямо під час концерту (Відео)

Соліст гуртку "Друга ріка" Валерій Харчишин неочікувано здивував своїх підписників під час концерту в Львові: чому співак впав та як себе почуває?

Виступ “Другої Ріки” у Львові отримав широке визнання не лише завдяки музичним досягненням, а й через несподіваний інцидент з їхнім лідером, Валерієм Харчишиним. Під час виконання пісні “Вже не сам” співак впав зі сцени перед аудиторією.

Інцидент стався на піку концерту гурту. Втративши рівновагу під час виконання куплету, Харчишин раптово впав на сцену, а звідти – на підлогу перед здивованими глядачами. Незважаючи на це, співак, з усмішкою на обличчі, оперативно відновив виконання пісні і без зволікань продовжив, доводячи до фіналу приспів “Вже не сам”. Цей епізод став символічним, показуючи, що Харчишин виступав не самотній, а разом із вірними фанами, які підтримували його у цей несподіваний момент.

Інцидент, зафільмований шанувальниками та швидко поширений в інтернеті, спричинив широке обговорення, адже шанувальники почали переживати за стан здоров’я співака та чи нічого він собі не зламав.

Соліст гурту Друга ріка Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті
Соліст гурту Друга ріка Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті

На щастя, лідер гурту не має серйозних травм та це дозволило йому продовжити концерт і зберегти високий настрій усього вечора.

Щодо вокальних здібностей Харчишина, було очевидно, що він співав саме вживу. Падіння призвело до тимчасової втрати концентрації на виконанні пісні, але він оперативно піднявся і продовжив виступ, як справжній професіонал своєї справи.

Соліст гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті
Соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті

Цей епізод нагадав багатьом інші ситуації, що сталися на інших концертах у Львові нещодавно, зокрема у виконання співачок Аlyona Аlyona та Jerry Heil. У всіх цих випадках на щастя, обійшлося без серйозних травм серед артистів і глядачів, та зараз цю ситуацію можна розглядати з посмішкою на обличчі.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?