Підкреслила ключиці: 31-річна Христина Соловій засвітилась під паском безпеки в авто не Вакарчука і Жадана

Христина Соловій – співачка та авторка пісень, імʼя якої часто повʼязують із Святославом Вакарчуком та Сергієм Жаданом. Але цього разу виконавиця показала себе наодинці.

Христина Соловій дебютувала на телебаченні як співачка в 2013 році, коли виконала лемківську пісню “Горе долом ходжу” на українському пісенному конкурсі талантів “Голос країни”. Після успішного виступу артистка потрапила в команду до продюсера Святослава Вакарчука і з того моменту почалось їх творче співробітництво. На той момент дівчині було лише 20 років і вона змогла пройти до півфіналу талант-шоу.

Знайомство зі Святославом Вакарчуком допомогло Христині повністю змінити власне життя. В тандемі з продюсером вона створила декілька кліпів на власні слова та музику.

Не обійшлось в їх творчому союзі і без пліток. Впродовж усієї співпраці Соловій і Вакарчук неодноразово потерпали від чуток про те, що їх поєднує не тільки робота, але й романтичні стосунки. Звісно ж, прямих доказів цьому не було. Ба більше – музиканти неодноразово спростовували ті чутки в публічному просторі.

До того ж, в 2021 році стало відомо, що у Святослава Вакарчука є інша фаворитка. Заради неї він навіть пішов від дружини Лялі Фонарьової, разом з якою прожив у шлюбі багато років.

І це – зовсім не Христина Соловій, а продюсерка Євгенія Яцута. Вона народила Вакарчуку сина Івана.

Христина Соловій з того моменту пішла у вільне плавання і перестала близько спілкуватись із Вакарчуком. Однак із народженням первістка продюсера все ж привітала.

Христина Соловій показала себе в автомобілі під пасками безпеки, але без Вакарчука і Жадана
Христина Соловій показала себе в автомобілі під пасками безпеки, але без Вакарчука і Жадана

Зараз співачка переживає новий розквіт в творчій карʼєрі і… нову хвилю чуток про роман. На цей раз – із письменником та музикантом Сергієм Жаданом. Виконавиця спростовувати їх не стала, але зазначила, що дуже б хотіла особисте життя залишити поза увагою численної аудиторії фанатів.

Трохи згодом зʼявилось більш детальне розʼяснення від артистки. Мовляв, плітки спровокував їх із Жаданом новий кліп на пісню “Юність”, де письменник зіграв її коханця. В кадрі вони цілувались та обіймались і це стало причиною пліток. Насправді, за словами Соловій – усі поцілунки були виключно дружніми.

Наразі невідомо, чи є в Христини коханий чоловік. Нещодавно в Stories Instagram вона показала себе наодинці в авто і під пасками безпеки. Можливо, це і є натяк на те, що зараз дівчина – вільна і закрита для чоловіків? І для неї зараз в пріоритеті – пісенна карʼєра.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?