“Вагою майже 4”: перший “Холостяк” Макс Чмерковський втретє став батьком. Хто народився та як назвали?

Учасник першого сезону телевізійного шоу "Холостяк", 44-річний Макс Чмерковський, повідомив радісну звістку. В його родині зʼявився третій малюк. Вранці дружина подарувала йому сина.

44-річний американський хореограф Макс Чмеровський став популярним в Україні завдяки своїй участі в першому сезоні шоу “Холостяк”. Цей брутальний чоловік народився в Одесі і відомий в світі, як хореограф та україно-американський чемпіон світу з латиноамериканських танців. Також приймав участь в американській версії ” Танців із зірками” (“Dancing With The Stars”).

З 2012 року Макс Чмерковський – не холостяк. Чоловік став жити цивільним шлюбом із Петою Маргатройд. Через пʼять років, у 2017 році, у подружжя народився первісток: син Шєй Олександр Чмерковський. Влітку того ж року пара Чмерковського та Маргатройд офіційно зареєструвала свої відносини.

18 червня 2023 року в екс-Холостяка народився другий син.

Минуло трохи більше року з моменту народження другого нащадка і Макс Чмерковський став батьком вже втретє. Його дружина знов народила хлопчика.

Щасливі батьки не стали вдаватись до забобонів та приховувати обличчя новонародженого малюка. Чмерковський у соціальних мережах показав першу світлину хлопчика та розповів, яке імʼя вони з дружиною Петою для нього обрали:

Мілан Максим Чмерковський. Народився о 8:48 ранку – повідомив багатодітний батько.

Також хореограф повідомив інші подробиці про маленького сина. Зокрема, чоловік зазначив, що малюк народився із вагою майже 4 кілограми, чудово доповнивши своєю присутністю їх велику родину.

Батько новонародженого малюка також повідомив, що пологи в дружини пройшли успішно та швидко. Весь процес народження тривав приблизно 47 секунд. Зараз Пета почувається добре.

Шанувальники пари привітали в коментарях батьків та побажали здоровʼя маленькому Мілану Максиму.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?