Такою її бачить вранці тільки Гордєєв: ведуча “Сніданку” Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

Зірка "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс показала себе без фільтрів та макіяжу. Подивіться, як виглядає ведуча раннім ранком до виходу в ефір. Такою її бачив лише Єгор Гордєєв, а тепер і ви!

Зіркова ведуча з українського каналу “1+1” Неля Шовкопляс стала зʼявлятись в ранкових ефірах “Сніданку” відносно недавно. Втім, за декілька років цій яскравій красуні вдалось підкорити серця величезної аудиторії телеглядачів. Неля стала невідʼємною часткою ранкового телебачення, а її тандем з Єгором Гордєєвим цілком можна назвати одним із найкращих на сучасному національному телебаченні.

Неля Шовкопляс майстерно веде прямі ефіри та включення, а в кадрі глядачі навряд чи колись можуть побачити її без гриму та фільтрів. Над зірковим образом ведучої ретельно працює ціла команда гримерів і костюмерів. Саме тому в ефірах Неля зʼявляється завжди вродливою. На її обличчі ніколи не помітні дрібні вади. Це й не дивно, адже щоранку професійні гримери ретушують шкіру обличчя знаменитої ведучої тональними кремами та хайлайтерами. І під час ранкових випусків “Сніданку з 1+1” образ Шовкопляс виглядає неперевершено.

Робота гримерів, які готують ведучих до новинних ефірів – за кулісами майже не помітна. Але в кадрі саме їх старанна праця робить картинку ідеальною. Одного разу Неля Шовкопляс розповідала історію, як гримери в прямому сенсі цього слова її врятували.

Справа була в тому, що ведуча мала необережність… впасти з велосипеду під час прогулянки. На перший погляд нічого страшного не сталось, але… на обличчі залишилися синці. Тим не менш, зіркова ведуча в ефір до глядачів все-таки вийшла. Завдяки гарному гриму її синці залишились непомітними для телевізійної аудиторії.

Неля Шовкопляс показала себе без макіяжу
Неля Шовкопляс показала себе без макіяжу

Поза студійною камерою, на особистій сторінці у соціальних мережах – Неля Шовкопляс зовсім не боїться показати себе такою, яка вона є насправді. Днями популярна ведуча оприлюднила в Instagram нове відео, в якому постала перед своїми підписниками без гриму та фільтрів. На обличчі ведучої помітна лише туш у невеликій кількості на віях.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.