Померла 53-річна зірка серіалу “Всі жінки – відьми” Шеннен Догерті: популярні ролі акторки і причина смерті

Зірка голлівудських серіалів Шеннен Догерті рушила до Господа після багаторічної боротьби з підступним недугом. Які ролі в кіно зробили акторку популярною і яка причина її смерті?

Надійшла сумна звістка про смерть американської акторки Шеннен Догерті. Її давня приятелька, публіцистка Леслі Словн.

Смерть забрала Шеннен Догерті після багаторічної боротьби із онкологічною хворобою. Протягом 9 років знаменитість боролася із підступним недугом, але 13 липня цю боротьбу програла.

З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті – повідомила її подруга.

Зірка голлівудських серіалів “Зачаровані” та “Усі жінки – відьми” вперше дізналась про свою хворобу навесні 2015 року. Тоді лікарі діагностували в неї рак молочної залози. Шеннен відразу розпочала лікування, і в 2017 році змогла вийти в ремісію.

Не стало акторки Шеннен Догерті
Не стало акторки Шеннен Догерті

В 2020 році підступна хвороба до неї повернулася. В артистки виявили онкологію четвертої стадії і вона продовжила боротися із хворобою. В 2023 році стало відомо, що рак в акторки прогресує. Зокрема, метастази було виявлено фахівцями в кістках та головному мозку. Померла кінозірка на 54-му році життя.

Шеннен Догерті запамʼяталась багатьом глядачам своїми ролями в серіалах “Беверлі-Хіллз, 90210”, “Зачаровані” або “Усі жінки – відьми”. Майбутня акторка народилась в родині іпотечного консультанта Джона-Томаса Догерті та володарки салону краси, Рози Райт. У віці 7 років дівчинка разом з батьками та старшим братом переїздить до Лос-Анджелесу.

В 11-річному віці Шеннен майже відразу отримала роль Дженні Уайлдер в проєкті “Маленький будиночок в преріях”. Там вона знімалась до самого закриття шоу у 1983 році.

На 54-му році життя померла Шеннен Догерті
На 54-му році життя померла Шеннен Догерті

Першою крупною роллю Догерті у великому кіно була роль в комедії з чорним гумором “Смертельний потяг”.

В 1990 році Шеннен зіграла роль Бренди Уолш в телевізійному серіалі “Беверлі Хіллз, 90210”, яка принесла молодій дівчині небувалу популярність.

В 1998 році доля знов зводить акторку разом із головним продюсером цієї кінострічки Аароном Спеллінгом. На цей раз він пропонує їй роль відьми Прю Холлівел у “Зачарованих”.

Нові статті

Схожі статті

“У мене немає грошей”: 39-річний Віталій Козловський залишився в бідності через екс-продюсера Кондратюка

Віталій Козловський жив прекрасне життя, поки не об'явився його екс-продюсер Ігор Кондратюк, з яким існують певні проблеми у відносинах: за що телеведучий залишив співака без коштів?

Без духовки та яєць! Турецький десерт, в який я закохалася після відпочинку в Туреччині: всі продукти прості

Ділимося із вами неймовірно смачним рецептом від турецьких господинь, який готувати – легко та просто. І головне – для приготування навіть не потрібно вмикати електричну духовку.

“Самотня та незграбна мати”: 19-річна Соломія Опришко розповіла, чому обрала образ Клавдії Петрівни

Клавдія Петрівна більше не загадкова особистість, а звичайна 19-річна дівчина з села на ім'я Соломія Опришко - звідки у співачки з'явилася ідея для образу в капелюсі?

“Тисяча доларів”: 50-річний Олексій Суханов вперше розповів про свої витрати щомісяця – “Не відкладаю”

Олексій Суханов відомий телеведучий, який бере багато інтерв'ю у зірок, але сам не багато розповідає про своє життя - скільки ж витрачає коштів чоловік на місяць?