Талановиті генетично: чим займаються Тоня Матвієнко, Марія Яремчук, Ганна Борисюк та інші діти відомих зірок

Діти супер зірок українського шоу-бізу: Чому і як Марія Полякова, Ганна Борисюк, Тоня Матвієнко та Марія Яремчук обрали свій шлях у світ софітів та спалахів?

Чи важко бути зіркою? Це питання, мабуть, задавало собі чимало людей, але хто як не діти українських артистів знайомі з цим життям зсередини. Саме вони знають практично всі тонкощі цієї нелегкої професії. Деякі з них, за прикладом батьків, зрозуміли, що не хочуть собі такої ж долі і обирають вести приватне життя, в той час, як інші з раннього дитинства йдуть по стопах своїх зіркових батьків в надії здобути омріяну славу.

Тоня Матвієнко

Таким чином, дочка народної артистки Ніни Матвієнко не оминула стежку матері та пішла за нею у співочу кар’єру. Тоня, у віці 10-ти років, їздила на гастролі до США разом із матір’ю. Проте українська публіка познайомилася з Антоніною на відомому шоу “Голос країни”, на якому вона виборола друге місце. На цьому ж шоу Тоня познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Арсеном Мірзяном. У шлюбі Тоня народила донечку Ніну Матвієнко.

ЗМІ довго сперечалися, чому дівчинка не успадкувала прізвище тата – Мірзоян. Сама ж Антоніна розповіла, що це була ініціатива її чоловіка. Спочатку спільно вони обрали ім’я для доньки – Ніна, на честь мами співачки, тоді Арсен вирішив, якщо ім’я на честь тещі, то нехай легендарне прізвище теж буде успадковане дочкою.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Тоня Матвієнко

Марія Яремчук

Зірковий шлях багатьох артистів починається з різноманітних шоу. Так Марія Яремчук, донька естрадного виконавця Назарія Яремчука, також розпочала свою кар’єру з шоу “Голос країни”, де посіла 6-те місце. Представила Україну на пісенному конкурсі “Євробачення 2014”. Нещодавно співачка повідомила про свою вагітність, проте, не через те, що хотіла, а для того, щоб висловити своє невдоволення стосовно пліток, що оточували її.

Жінку обурили висловлювання брата про її приватне життя. Але найбільше Марію образили заголовки преси про те, що батько хлопчика – Олександр Пономарьов. Цей факт вона заперечила! За поведінкою жінки можназрозуміти, що Марія не жадає висвітлювати приватне життя.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Марія Яремчук

Ганна Борисюк

Захоплюючись професією батьків Віталія Борисюка та Ольги Сумської ,молода акторка Ганна Борисюк отримала вищу акторську освіту в національному університеті імені Карпенка-Карого та почала працювати за покликанням. Мати дівчини була надзвичайно рада і вирушила на дебютнігастролі спільні із донькою. Ольга навіть розповіла пресі, що молода акторка зустріла свій 21-й рік життя на сцені Молодого театру. Ганна безумовно рада підтримці матері, проте прагне розвиватися та здобувати успіх за допомогою власних сил та таланту, щоб її припинили асоціювати з ім’ям матері.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Ганна Борисюк

Марія Полякова

Донька Олі Полякової – Марія Полякова, впевнено йде до своєї мрії стати співачкою! У 16-ть дівчина вже знала, де навчатиметься – музичний коледж Берклі у Бостоні, прагне вивчати вокал. Зараз дівчині 19-ть і доки плани на майбутнє ще в процесі виконання, Маша з друзями створили власний рок-гурт під назвою “Шви”. На момент створення гурту Марії було 16-ть. У репертуарі лише декілька пісень, проте підлітки дуже полюбилися публіці і на концерті в Одесі їх викликали на біс 5 разів!

Незважаючи на весь негатив у соціальних мережах через лайку у текстах пісень, батьки активно підтримують доньку. Тато був ініціатором збудувати студію звукозапису, тому дівчина називає його продюсером, а мама активно підтримує доньку, хоч ненормативна лексика не дуже до вподоби матері.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Марія Полякова

Нові статті

Схожі статті

“40-80 тисяч, іноді – менше”: 54-річна Бурмака розсекретила суму, яку заробляє за місяць і куди витрачає

Українська співачка Марія Бурмака розсекретила, скільки їй вдається заробити за місяць і куди вона витрачає кошти. Гонорари 54-річної артистки можуть вразити звичайного пересічного українця.

Цариця Соломія: 44-річна Вітвіцька з “1+1” показала весілля – із Ситайлом замість Кочаткова (Фото)

44-річна ведуча з каналу "1+1" Соломія Вітвіцька відгуляла пишне весілля із новим коханим. Жінка вбралася в розкішну білосніжну сукню і прикрасила шию намистом з перлинами. "Один Факт" покаже фото.

Надихнулась героїнею роману: 18-річна Соломія Опришко розсекретила, звідки взявся псевдонім Klavdia Petrivna

Соломія Опришко багато місяців поспіль приховувала власну зовнішність, виступаючи під псевдонімом Klavdia Petrivna. Сценічне імʼя було обране виконавицею не просто так. Читайте його історію далі.

Різдво Пресвятої Богородиці 2024: дата свята за новим стилем, що можна і не можна робити, прикмети про погоду

Різдво Пресвятої Богородиці – велике православне свято, яке в 2024 році святкують за новим стилем вдруге. "Один Факт" розповість про його традиції та особливості, а ще – прикмети на цей день.