Христина Решетнік показала нового “Холостяка”, але це не Терен: прийшов на побачення з букетом троянд

Дружина Григорія Решетніка показала нового "Холостяка". Цей хлопчина – зовсім не Олександр Терен, але прийшов на побачення з розкішним букетом червоних троянд. Хто він і кому дарував квіти?

Христина Решетнік показала в Stories Instagram справжнього українського холостяка. Цей хлопчина – зовсім не учасник 13-го сезону популярного шоу, яке веде чоловік блогерки – Григорій Решетник. Він ще не встиг наздогнати головного героя Олександра Терена у зрості, але цілком може позмагатись із ним у галантності. Хто ж цей парубок, який заполонив соцмережі Христини Решетнік?

Відомо, що звати нового холостяка Іванком. І він – старший син подружжя Решетніків. В Instagram своєї зіркової мами він зʼявився з великим букетом червоних троянд та такого ж кольору футболці. Хлопчик тримав квіти в руках і, за словами Христини Решетнік – готувався до великого побачення.

Він чекає на неї – повідомила мама маленького кавалера

На кого ж саме чекав 11-річний Іван Решетнік і хто та таємнича красуня, для якої він підготував розкішний та пишний букет троянд? Про це стало відомо в наступних Stories Христина.

Христина Решетнік назвала старшого сина новим холостяком
Христина Решетнік назвала старшого сина новим холостяком

Виявляється, що 14 липня свій день народження святкувала мама голови родини – Григорія Решетніка та бабуся його галантного старшого сина. Для неї і призначалися троянди від Іванка.

У короткому відеоролику Христина Решетнік показала щасливу мить дарування букету бабусі.

Його передав іменинниці старший онук, а потім ще й поцілував її в щічку. На відео помітно, що до родинних обіймів та привітань доєднався і Григорій Решетнік.

Невістка не поскупилася на теплі слова для своєї другої мами. Христина назвала свекруху супер-жінкою, яка завжди на позитиві і заряджає усю їх велику родину своєю невичерпаною світлою енергетикою.

Мамулічка наша рідна, з днем народження! – написала дружина Решетніка.

Старший син Решетніків став новим холостяком
Старший син Решетніків став новим холостяком

Вона також зазначила, що дуже щаслива мати таку мудру другу матусю, яка безмежно любить і її, і усіх своїх онуків.

Нові статті

Схожі статті

Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.

“Відомий адвокат”: як виглядає 43-річний рідний брат Тіни Кароль, який одружений з сестрою Ірми Вітовської

Тіна Кароль майже не публікує свою сім'ю, що свідчить про те, що співачка не часто бачиться з нею, але деякі світлини з братом є в Мережі - як виглядає Станіслав Ліберман?

Про неї всі забули: хто та сама перша обраниця 39-річного Остапчука, з якою в нього двоє дітей – не склалось

Володимир Остапчук наразі перебуває у третьому шлюбі та мало хто знає, як виглядає його найперша дружина Олена Войченко - де вона та чим займається?

Жодних зморшок на обличчі: як виглядає 34-річна поп-діва Надя Дорофєєва без тонни гриму та макіяжу

Надя Дорофєєва часто постає в яскравих образах, особливо на концертах, але також зірку можна побачити й без макіяжу, з натуральною зовнішністю - як виглядає співачка без косметики?