Цілеспрямована, чесна і не тільки: яку жінку Олександр Терен мріє зустріти в магічному 13 сезоні “Холостяку”

Український холостяк № 13 Олександр "Терен" Будько – сильний чоловік, на долю якого випали серйозні випробування. Він розповів, про яку саме дівчину мріє. Хто вона, справжня принцеса для Терена?

Ще наприкінці 2023 року незмінний ведучий телешоу “Холостяк” Григорій Решетнік повідомив про те, що тринадцятому сезону – бути. Звісно, на той момент були певні сумніви щодо організації шоу-проєкту, адже війна цілком могла зруйнувати плани організаторів.

В травні 2024 року стало відомо імʼя нового головного холостяка України. Ним став відомий військовий Олександр Будько, що взяв собі псевдонім Терен. У свої 28 років хлопець пережив серйозні випробування та втратив на фронті нижні кінцівки. Втім, сила духу залишилась при ньому і змушує Олександра рухатись вперед попри надскладні випробування.

Премʼєра “Холостяку 13” відбудеться восени 2024 року, але вже зараз головний герой розповідає про те, яку б дівчину хотів отримати собі в пару. Після фронтових випробувань для Олександра Терена найважливішими якостями в дівчині залишаються цілеспрямованість, бажання вдосконалюватись та розвиватися. Доглянутість жінки – ще один критерій, який приверне до себе увагу нового холостяка.

На думку Олександра Терена – доглянутість та гарний зовнішній вигляд дівчини – це ознака її розуму. Це свідчить про те, що вона вміє позиціонувати себе в суспільстві.

Олександр Терен Будько розповів про дівчину-мрію
Олександр Терен Будько розповів про дівчину-мрію

Окрім цього Олександр Терен Будько цінує в дівчатах такі риси, як чесність, вихованість, чемність, пунктуальність. Майбутня обраниця головного холостяка країни повинна бути повністю готовою до будування серйозних стосунків із ним. Особливу увагу тринадцятий холостяк звертає на те, щоб його обраниця добре розуміла потреби та проблеми людей з фізичними вадами, як у нього – і не мала жодних стереотипів щодо ветеранів.

Олександр Терен Будько зараз – самотній. На участь в тринадцятому сезоні “Холостяку” він зважився після того, як розлучився із тепер вже колишньою дівчиною. В їх парі постійно вирували сварки. Через них, власне – і відбулося остаточне розлучення.

Зараз чоловік готовий до нових стосунків на телевізійному шоу.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.