“Найкращі речі в житті варті очікування”: Христина Решетнік у білій сукні натякнула на четверту вагітність

Блогерка Христина Решетнік натякнула в Instagram на вагітність. Жінка показала себе у відео у білій просторій сукні із букетом літніх польових квітів і… створила справжню інтригу. При надії чи ні?

Христина Решетнік створила справжню інтригу у соціальних мережах. На відео блогерка показала себе у просторій літній сукні і залишила під роликом загадковий підпис:

Іноді найкращі речі в житті варті очікування

Кого саме чекає дружина телеведучого Григорія Решетніка на зеленій та осяяній сонцем галявині — залишилось таємницею. Але публікація викликала жваве обговорення на сторінці Решетнік у соціальних мережах.

В коментарях до неї користувачі зауважили, що, імовірно – в родині Решетніків… чекають на поповнення. Одна з користувачок спрогнозувала, що в зіркового подружжя невдовзі народиться дівчинка. Але інша їй заперечила — мовляв, у волоссі блогерки помітно блакитну стрічку. Значить – чекають на хлопчика.

Мабуть, при надії – написала інша користувачка. — Дай Бог вам здійснення всіх мрій.

Чи дійсно Христина Решетнік вагітна – зараз залишається невідомим.

Христина Решетнік натякнула на вагітність
Христина Решетнік натякнула на вагітність

Христина та Григорій Решетнік одружилися майже 14 років тому, в жовтні 2010 року. Як зізнавалось зіркове подружжя – їх поєднало телебачення. Познайомились вони за 2 роки до свого весілля. В одному з інтервʼю чоловік розповідав, що відразу примітив привабливу дівчину. Але Христина спочатку навіть не звертала на нього жодної уваги.

Лише через деякий час залицяння дали свій результат і Григорій Решетнік запросив Христину на їх перше в житті побачення, до боулінгу. Зустрічі посприяв спільний знайомий пари.

Трохи згодом Христина Решетнік пригадувала, що це було кохання з першого погляду. Вже тоді вона була цілком впевнена у тому, що вони з Григорієм будуть разом.

В шлюбі у Решетніків народилось троє хлопчиків: Іван, Дмитро та Олександр. Наймолодшому з них в листопаді поточного року виповниться 4 рочки. Найстарший, Іван, в квітні відсвяткував 11-й день народження. Середньому сину Решетніків, Дмитру – 7 років.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?