Ні, це не Єгор Гордєєв: 37-річна Неля Шовкопляс розповіла про кризу, яку переживала з чоловіком

Неля Шовкопляс є щасливою мамою двох двійнят, але її шлюб зазнавав серйозних труднощів та вони майже розлучились: що відомо про особисте життя зіркової телеведучої?

Ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс розкрила деталі своїх теперішніх стосунків з чоловіком, з яким раніше переживала складні моменти та перебувала на межі розлучення. Рік тому вона вперше поділилась зі своїми прихильниками про серйозну кризу в своїх стосунках, проте, незважаючи на це, подружжю вдалося знайти спільну мову і зберегти шлюб.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів

Шовкопляс зазначила, що вони з чоловіком продовжують жити разом і працюють над вдосконаленням своїх стосунків. Вона також підкреслила, що у житті є різні випробування, і вони разом працюють над тим, щоб була гармонія. Також Неля Шовкопляс розповіла, що активно користується психологічною підтримкою, щоб мати можливість краще розуміти себе і свого партнера в складних життєвих ситуаціях.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів

Неля Шовкопляс підтвердила, що вона і її чоловік продовжують жити разом, незважаючи на труднощі, які вони переживали. Прагнення до самовдосконалення та підтримка з боку психолога і психотерапевта виявилися важливими для їхнього шлюбу. Відомо, що чоловік Нелі працює в сфері IT.

Нагадаємо, що тривалий час тому, Неля Шовкопляс зізналася у глибокій кризі у взаєминах зі своїм чоловіком, все дійшло до того, що подружжя подало на розлучення. Проте вони вирішили не звільнятися від відповідальності і почали активно працювати над мирним вирішенням конфліктів.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс разом зі своїм колегою Єгором Гордєєвим
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс разом зі своїм колегою Єгором Гордєєвим

Телеведучій часто приписували роман з її колегою Єгором Гордєєвим, та постійно в ефірі виникали питання щодо статусу їхніх відносин, адже на камеру вони постійно комунікували з ноткою флірту та Єгор навіть цілував ведучу в щічку. Але самі ж ведучі спростували ці чутки.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?